Skip to main content
  • alt
  • 3.03.2015.

Amsterdamski Mysteryland dobio fantastičan lineup

Tajne su ponekad golicave, tajne su duboke i važne, ali novo, 22. izdanje, golemog nizozemskog festivala završilo je s tajanstvenošću i prosulo lineup.

 
Misterije više nema, nećemo trebati zvati Scoobyja i ekipu da skinu masku tipu koji upravlja svjetionikom jer ovoga ljeta Amsterdam u dva dana, 29. i 30. kolovoza, pleše uz golema imena kako i priliči jednom od najdugovječnijih svjetskih festivala, osnovanom davne ’93. (da, tada ti se još uvijek internet spajao onom kakofonijom zujanja i pištanja i derao si se na ljude da se skinu s telefona).

alt

 
Na preko 40 pozornica i kroz mnogostruke žanrove techno ekipa nije ostala nimalo zapostavljena pa su tu Jeff Mills, Chris Liebing, Planetary Assault Systems, Ben Sims, Dave Clarke i još mnogi drugi. 
 
Zastave house orijentiranog tabora ponosno brane Art Department, Ten Walls, The Martinez Brothers i Maya Jane Coles. Ne možemo ne spomenuti Hercules & Love Affair i ekipu na domaćem terenu STERAC-a i Jorisa Voorna.
{youtube}4VWfGgvHif0{/youtube}
 
Nimalo loše Mysteryland, sjedi, pet! Show će ponovo tresti Voormalige Floriade expo centar, golemi kompleks koji kombinira višestruke natkrivene prostore s onima na otvorenom. Po prvi puta u povijesti festivala ove godine ćete moći, kako i priliči ovakvom eventu, totalno zakampirati direktno na lokaciji. Za više infa, karte, fotke i svu popratnu dramu skokni na službene stranice i kreni planirati dugo vruće festivalsko ljeto. Ostanite nam cool i rasplesani dragi naši!
 
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2