Skip to main content
  • alt

Balkan Goa Fanatics: A Rise of Balkanix

Na lokaciji na koju su se 1964. sparkirale hollywoodske zvijezde ne bi li snimile poznati western film Winnetou, ove godine odvija se nešto jednako spektakularno. Filmski žanr zamijenjen je onim glazbenim.

 
Za sve vas fanatike vani, zaljubljene u lutanja glazbenom sferom i istraživanja razine na kojoj smo svi jedno, drugu godinu za redom vraća se Balkan Goa Fanatics Festival. Prošlogodišnja urbana lokacija Jankomirske šume  zamijenjena je onom podno Velebitskog planinskog masiva. U Kaštelu Žegarskom na obalama svjetlucavih kristalnih kapi Zrmanje od 20. do 24. kolovoza okuplja se kremasti vrh goa trancea.

alt

 
Ove godine posebice posvećen lokalnim umjetnicima festival će dovesti i nekoliko internacionalnih čuvara svega onoga goa. No četiri dana i noći neumornog lijevanja beata  biti će popraćeni raznim aktivnostima, stoga sjedi li vam duša na avanturističkom kraju spektra čekaju vas i rafting, vožnja kajakom, pecanje, penjanje po stijenama i bungee jumping.
 
Ovogodišnji event ostvaren je pod budnim okom i podrškom Baltazar Crewa. Na lineup su kao goa live actovi za sada upisani UX, Dimension 5, Morphic Resonanace, Cosmic Dimension, Celestial Intelligence, Imba, Skarma, J.I.S., Veasna, Jagoa, Protorai, Apronax, Nova Fractal, Lunar Dawn, Oxi, Coa Goa, Space Elves, Zopmanika, Omnivox, Screw Loose, Mania, Ezoterica i Kris Kylven vs. Stevo.
{youtube}HMgTHia5MS8{/youtube}
 
Kao goa DJ-i dolaze nam Kris Kylven, Zvuk, Dalton, Lotus Gregor aka Toge, Liquid Illusion, Nova Fractal, Garobass, Imba, Malory & Lord Flames, Schlafwandler, Metamorphosis, Goapal, Dionysos Bel, Dapeace, Mark Panic, Stevo. 
 
Dekoracije same lokacije prekrasne festivalske priče pale su u kreativne neumorne ruke Lunar Decoa, Geometrik Deco ekipe i Nilaya Arta, dok će se za umjetnički i grafički dizajn pobrinuti Richpa.
 
Karte su u pretprodaji dostupne od 24. srpnja i to u kontigentu od 200 upada za vas koji volite uskočiti u rani start i planirati svoje ljetne glazbene egzibicije nekampanjski. U online prodaji ih možete uloviti za 25€ dok ćete fizički primjerak dobiti za 5€ manje. Na ulazu će festivalski upad koštati 40€ da bi svakoga dana festivala padao za 10€. Za detalje kupnje ulaznice za građane EU i imena ambasadora koje za ulaznice možete kontaktirati molimo da skliznete na službenu najavu eventa pod odlomke “FESTIVAL TICKET & ENTRANCE” i “FESTIVAL AMBASSADORS”  

alt

 
Nasuprot negativnom kontekstu koji se ustoličio s vremenom, fanatik nije nitko drugi do onaj koji oduševljeno voli bez zadrške! Dođi i voli s nama!
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2