Skip to main content
  • 19.02.2011.

Big Beach Festival u Japanu uz Fatboya, Coxa i Villalobosa

Big Beach Festival je prije 9 godina u Brightonu okupio 250,000 posjetitelja a zabavu im je na neopisiv način priredio Fatboy Slim, pionir elektronske glazbe.

Piše: 

Naslovna foto

Fatboy SLim

 

Organizator je za 13. srpnja 2002.g. na plaži očekivao oko 60,000 posjetitelja a došlo ih je znatno više podržati party Fatboya koji je svirao pred publikom svog rodnog grada.

Od tada pa sve do danas kruži video uradak cijelim svijetom s tog jedinstvenog događaja koji je okupio mlado i staro na plaži gradića Brightona. Poslije toga policija je zabranila partije do 2006.g. kada Slim ponovno održava koncert na otvorenome. Big Beach Festival tako se u kontinuitetu održavao do 2008.g.
{youtube}WeYDKl1smaM{/youtube}

Uz to, postao je brendirani party kojim se pokušava "clubberima" iz cijelog svijeta barem na neki način dočarati dio atmosfere koju je publika Brightona doživila ljeta 2002.g.

Tako su u Japanu lani svirali The Chemical Brothersi, a ove godine 4. lipnja čeka nas nova inačica festivala. Ni taj događaj neće proći bez zaštitnog znaka događaja, Fatboy Slima koji je pozvao u goste i Ricarda Villalobosa iz Cocoona, Carl Coxa i Seth Troxlera. Očekuje se oko 20,000 posjetitelja.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2