Skip to main content
  • alt
  • 10.02.2015.

Croatia Rocks objavljuje Fazu 2

Vani možda snijeg krka i ti u bijesnoj gesti podižeš smrznute šake prema nebesima, no nije zabranjeno sanjati vruće toplo ljeto pred nama čija obećanja besanih noći su postala toliko bolja najavom prvog Croatia Rocks festivala.

 
Ovo je pipak i izdanak golemog Ibiza Rocksa koji je niknuo baš na našem, uskoro vrućem vibrirajućem zrčkom pjesku. Ibiška ekipa je tražila globusom novo mjesto za plesni egzorcizam briga i zaustavila prst upravo na jednoj maloj obalnoj zemlji.

alt

 
Slasna Papaya stoji kao 23. članica najsvjetskih klubova i od 19. do 23. srpnja ugostit će prave zvijeri svjetske elektroničke scene. Zanima li te što se događalo u prvoj fazi virni ovdje, a za drugu s ponosom možemo najaviti imena od kojih ti dođe da zagrliš sam sebe i stisneš se baš jako.

alt

 
Pet dana i noći glazbe, partiji na pučini, u bazenima, protezanje pod zvijezdama na vrućim podijima s hladnim pićem u ruci odvijat će se na glazbenoj pozadini novih stanovnika lineupa poput The Vaccines, Years & Years, Gorgon City, Bondax, Låpsley, Mella Dee, Alexis Raphael, APEXAPE, Northbase… 
 
Puni, zasada poznati, popis tko je tko u svijetu elektronike pogledaj na flyeru iznad, a Soundcloud profilima svekolike ekipe prošeći nigdje drugdje nego ovdje. Kreni spremati keš jer ljeto je puno bliže no što misliš! Do ovih pet dana raja na zemlji rave on dragi naši!
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2