Skip to main content
  • 28.07.2016.

David Morales zatvara Movement u Barbarella’s diskoteci!

Na službenih smo jedan dan od početka slavlja pokreta i kinestetskog liječenja plesom kojeg voliš i poznaješ pod imenom Movement.

 
Pa svi u pokretu ujedinjeni nakon što na lokaciji zvučnog rajskog vrta The Garden Resorta u Tisnom isplešu sve iz međustaničnih mišićnih, tetivnih i koštanih prostora, od 28. srpnja do 1.  kolovoza, za finalno zatvaranje ovoljetnog izdanja sele naposljetku stopala na floor najpoznatije legendarne after lokacije na Jadranu u Barbarella's Discoteque.

 
Konačni naklon i konačni udarni val zvuka donose Clod, Soch i Minimond pod vodstvom nikoga drugoga do već praktički posvojenog Hrvata, Davida Moralesa. Nasuprot starozavjetnom Davidu ovaj nije nimalo malen već je golijat elektroničkog koji vitla iza pulta punih 30 godina. Svaki žanr, svaka nit elektronike, svaka nota i emocija ima svoj početak. Na samom iskonu house izdanka stoji nitko drugi do njegov legitimni skrbnik Morales koji je zaurlao prvi puta u Brooklynu 1961. i kojeg je put neraskidivio spojio s prerano izgubljenim Frankiem Knucklesom.

 
Ovaj vlasnik Grammyja za remixanje i jedan od najprestižnijih producenata housea danas, čovjek je koji u CV-ju ima preko 500 suradnji s onima sa samoga vrha, pola stoljeća na planetu i nebrojena svitanja s ekipom diljem svijeta i postao je jedna od prvih zvijezda DJ-inga koja je pomakla samu profesiju u očima mnogih u domenu legitimne karijere. 
 
Pa za finale pet dana plesnih bakanalija u Tisnom, navrati na ispraćaj! Tko zna kada će naredni Movement (slijedećeg ljeta, no to je taaako daleko). Navrati u Barbarella's, uživaj, vrati se na dobri stari korijen housea, zatvori oči i propleši noć!
 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2