Skip to main content
  • dimitri from paris
  • 1.04.2011.

Dimitri From Paris na San Pellegrino Beach Festivalu 19. i 20.08.

Konačno nakon svih dobro poznatih nam stereotipa, svjetlucavih i sjajnih, te manje sjajnih zvijezda i zvijezdica, trendovski dobrano iskorištenih mesija koji su poharali ove iskomercijalizirane prostore, došlo je vrijeme za istinski neuništive zvijezde globalnog plesnog podija. Dimitri From Paris, premijerno  po prvi puta u Hrvatskoj nastupa  pod okriljem San Pellegrino Beach Festivala, u Umagu, koji se održava 19. i 20. kolovoza, 2011g.

Piše: 

Naslovna foto

Dimitri From Paris


Uz njega, San Pellegrino Beach Festival za vas priprema nastup još jednog house superstara mr. Jamie Lewisa. Švicarac koji je imao čast surađivati sa svim najvećim producentima i glazbenicima današnjice kao što su Cerrone, Bob Sinclair, John Acquaviva, Jocelyn Brown, Kim Cooper itd… Također su najavljeni live nastupi bendova i izvođača, poput britanskog ubojitog soul & funk dueta Smoove + Turrell koji su već osvojili cijelu Europu. Fenomenalni TimeWarp inc., grčki band koji će svojim live house i breakbeat nastupom i svirkom upotpuniti ovaj događaj.

Dogo Argentino iz Osijeka (band od 12 ljudi), nastavlja priču odličnom predstavom disco-funky housea, uz zvukove saksofona, perkusija, truba i pratećih vokala, live izvedbom svjetske kvalitete. Uz sve ove vrhunske glazbenike nastupaju mlade nade svjetske scene kao i one već ustaljene i dobro poznate zvijezde elektronske glazbe: Bad Monkeys, Joey Chicago, DJ Umbo, DJ Pips, Funky Destination, te neizostavni glazbeni virtuoz i saksofonist, "the soulman" Jakša Jordes.

{soundcloud}https://soundcloud.com/djmixes/dimitri-from-paris-bbc-radio-1{/soundcloud}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2