Skip to main content
  • alt

Disclosure predstavlja Wildlife na Dance Areni

Povodom 15. izdanja EXIT festivala, Dance Arena 2014. predstavit će back to back koncept DJ nastupa, koji je prije pet godina zapalio Dance Arenu čega se posjetitelji EXIT festivala 2009. dobro sjećaju.

 
Headlineri vodećih svjetskih festivala, britanski dvojac Disclosure dolazi u Srbiju sa specijalnim nastupom nazvanim WILDLIFE, predstavljenim u javnosti prije tek tjedan dana. Wildlife, večer sastava Disclosure i njihovih glazbenih prijatelja i izvođača koje vole, na Dance Areni će, uz set Disclosure Live , koji glasi za jedan od najboljih live nastupa u svijetu elektronske glazbe, predstaviti i b2b nastupe: Carl Craig  vs Green Velvet, Dusky vs Paul Woolford kao i Jackmaster&Oneman present Can U Dance!
 
Britanski dvojac Disclosure postavio је nove temelje kada je u pitanju elektronska glazba, u najvećoj mjeri dokazivanjem da i dalje postoje izgledi da alternativna elektronika može ostvariti veliki uspjeh bez kompromisa u svom stvaralaštvu. Braća Guy (22) i Howard (19) Lawrence dostigli su status imena koja ne samo da rasprodaju koncerte širom svijeta i osvajaju top liste, već su i promijenili izgled elektronske scene otvarajući vrata novim mladim underground talentima. Prošle godine predstavili su debitantski album “Settle”, koji je dostigao prvo mjesto na UK Album Chart, a nominiran je za najbolji dance/elektronski album na Grammy nagradama 2014. Na predstojećim Brit Awards Disclosure su nominirani u četiri kategorije, za najbolji album, singl, najbolji britanski bend i najveće otkriće godine, dok je za dodjelu britanskih glazbenih nagrada najavljen i njihov specijalni nastup s aktualnom novozelandskom pjevačicom Lorde.
{youtube}N29GoIrh8cQ{/youtube}
 
Zajednički nastup na omiljenom plesnom podiju EXIT festivala imat će dobro poznati glazbeni magnati, Carl Craig vs Green Velvet. Vizionar elektronske glazbe, kreativni glazbeni magnat, Carl Craig, vlasnik dobro poznate etikete Planet E, dolazi ponovno na Dance Arenu da zajedno s Green Velvetom objasni značenje odličnog provoda! Ekscentrični čikaški glazbenik i producent, poznat po svojim cyberpunk frizurama i mnogobrojnim house hitovima, Green Velvet je jedan od omiljenih izvođača na Dance Areni, još od njegovog spektakularnih zatvaranja EXIT festivala 2009, u tandemu s Carl Coxom. Ove godine u posebnom b2b nastupu s Carl Craigom spreman je otpuhati Dance Arenu!

{youtube}Lr-vTmJ7nXI{/youtube}

 
 
Gosti Wildlife večeri bit će b2b set Dusky vs Paul Woolford. Londonski dvojac Dusky podjednako su komotni pri pisanju elegantnih orkestralnih grooveova i klavirskih motiva i pri kreiranju tvrđih house i techno ritmova i upravo u tome leži njihov pravac – skladanje elektronske glazbe s dubinom, dušom i originalnošću. Poslije više zajedničkih svirki, Dusky su pronašli kemiju s Paulom Woolfordom, nekima poznatijem kao Special Request, čovjekom koji je izgradio svoju blistavu karijeru kao DJ, producent, vlasnik izdavačke kuće, remikser, kolaborator i eksperimentalist.
{youtube}f72C6Puv8h0{/youtube}
 
Jackmaster i Oneman započeli su turneju s novim konceptom Can U Dance koji obećava sjajnu zabavu, s obzirom na to da DJ-i nastupaju na četiri gramofona!  Zajedno će ove godine predstaviti koncept koji nadilazi b2b, bez posebne filozofije, maski i go-go plesačica, sve se svodi na ono što izlazi iz zvučnika.
 
{youtube}AaUlo8_4Sy8{/youtube}
 
1 AVANTURA, 2 DRŽAVE, 7 DANA, BEZBROJ DOJMOVA
 
EXIT FESTIVAL, 10. – 13. SRPNJA 2014., Petrovaradinska tvrđava, Srbija
SEA DANCE FESTIVAL, 15. – 17. SRPNJA 2014., Plaža Jaz, Crna Gora
 
Kupi ulaznicu sada i uštedi 50%!
Exit Festival za samo 445 KN!
Exit Adventure (Exit Festival + Sea Dance Festival) po cijeni od samo 525 KN!
Exit Kamp: 200 KN
Sea Dance Kamp: 200 KN
 
SPECIJALNA TRAVEL PONUDA:
OGRANIČEN BROJ!!!
EXIT FESTIVAL PAKET: ulaznica za Exit festival + Exit kamp + prijevoz do Exita i natrag = 780 KN
EXIT ADVENTURE PAKET: ulaznica za Exit Festival + Exit Kamp + ulaznica za Sea Dance Festival + Sea Dance Kamp + prijevoz do Exita, od Exita do Budve i od Budve natrag do mjesta polaska: 1410 KN
 
Prijevoz je organiziran iz sljedećih gradova u Hrvatskoj: Zagreb, Osijek, Rijeka, Split, Zadar, Šibenik, Dubrovnik
 
Cijena u srpnju
Exit Festival: 895 KN
Sea Dance Festival: 325 KN
 
Rok za prijavljivanja je 14 dana prije polaska na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana prije puta.
 
PRODAJNA MJESTA
 
ZAGREB: DALLAS MUSIC SHOP, Tkalčićeva 7
ROCKMARK, Berislavićeva 13
 
OSIJEK: LUMINIS
Županijska 1
031/326 042
info@luminis.com.hr
 
RIJEKA: DALLAS MUSIC SHOP RIJEKA
Splitska 2a
051/332-524
dms-rijeka@mars-music.hr
 
ROVINJ: DALLAS MUSIC SHOP ROVINJ
Carera 72
052/813-493;
william.dobrovic.link@pu.t-com.hr
 
ZADAR: DALLAS MUSIC SHOP ZADAR
Široka ulica 2
023/315-413;
dms-zadar@mars-music.hr
 
SPLIT: DALLAS MUSIC SHOP SPLIT
Narodni trg 14
021/314-133;
dms-split@mars-music.hr
 
ŠIBENIK: DALLAS MUSIC SHOP ŠIBENIK
Kralja Tomislava 4
022/214 883

dms-sibenik@mars-music.hr
 
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop