Skip to main content
  • alt
  • 17.04.2015.

DubVision i Sick Individuals na međimurskom Forestlandu

Čuj gle… Stigne početak kolovoza, ti si već napravio svoju turneju, proplesao uzduž i poprijeko obale i što sad?

 
E sad fino malo uzmi kompas, pogledaj gdje je sjeverzapad i usmjeri nezasitna stopala i uši prema Međimurju jer te čeka novi zvučni oblizek trećeg po redu Forestlanda.

alt

 
Napredak se manifestira tako da samo počneš i u svakom novom ciklusu postaješ sve bolji. Upravo to obilježava ovu kontinentalnu party meku koja vam u 2015. rundi oko naše zvijezde nudi inovativna tehnička rješenja i animacijske sadržaje od kojih ne znaš što bi prije.
 
Od 7. – 9. kolovoza na lineup se smještaju renomirani internacionalci i za sada su potvrđeni DubVision i Sick Individuals a nova imena će kapati kako trgaš dane na kalendaru. Dok lineupaši i dalje crtaju svoje zvijezdane putanje ti si isplaniraj da se nacrtaš na ŠRC Rogoznica u Vučetincu i, uz ekipu i dobru volju, spakiraj u auto i šator jer od ove godine također možeš na lokaciji i kampirati potpuno free a po upade skokni na Entrio. 

alt

 
Do tada skokni tu i tamo na službenu stranicu Forestlanda na ličnoj knjizi ili pak prati odbrojavanje do trodnevlja ljubavi ovdje.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2