Skip to main content
  • redshape

Echo pojačao techno line up

Echo festival je uz novu lokaciju u Istri ovogodišnji line up učinio raznolikijim, u odnosu na prošlu godinu kad je naglasak bio na bass glazbi, sad će i ljubitelji techna doći na svoje.

Piše: 

Naslovna foto

Redshape

Nakon inicijalnog line upa kojeg možete popratiti ovdje, nova imena koja će nastupiti na drugom po redu Echo festivalu u Kanegri kraj Umaga predstavnici su njemačke elektronske scene i ujedno headlineri ovog festivala. Maskirani techno glazbenik Redshape od kojeg je jedino moguće očekivati neočekivano i Minusova uzdanica i prva dama minimala Magda također na vrhu liste izvođača.

Uz njih najavljen je njujorški DJ John Roberts koji uskoro izdaje svoj drugi album, te producent minimala iz Njemačke Audio Werner od kojeg očekujemo live DJ set.

Echo festival se održava od 6. do 9. lipnja 2013., više o ulaznicama koje iznose 65 funti možete saznati na službenoj stranici festivala.

Posebne, jeftinije karte bit će dostupne za stanovnike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Crne gore, Kosova i Albanije. Uskoro će biti moguće kupiti dnevne i festivalske karte. Na ulazu će se prodavati karte samo u slučaju da karte za taj dan već nisu unaprijed rasprodane.

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2