Skip to main content
  • alt
  • 26.05.2015.

ECO debelo puni lineup

“Koliko toga je moguće ugurati u tri dana non-stop partyja?” – pitaju se naši slovenski susjedi.

 
Čini se da poprilično mnogo jer će od 24. do 26. srpnja Opatje Selo u Novoj Gorici prodrmati zavidni internacionalni linepu, nepregledno more fantastičnih izvođača.

alt

 
Ekipa ECO festivala započela je teaser riječima “Jednom davno je klasični početak mnogih poznatih bajki koje su nam zavrtile svijet u magiju na ostatak života. No bajka koju ja znam započela je prije 7 godina…” Nastavili su pričom o magičnim stvorenjima privučenim glazbom i napomenuli da biste ih mogli vidjeti ako ste dovoljno hrabri. S magičnim bićima ili bez njih svakako ćete vidjeti i čuti one zbog kojih ste došli, a upadateani lineup izgleda sve bolje.
{youtube}K-TGfVUhkWI{/youtube}
 
Opatje Selo preobrazit će se u naselak ljubavi uz dodanu ekipu: Abak Beat, Alti, Bassi, Brlee, Christian Patti, CNC & Kobolo, Davide Rodogno, Drawle, Goran Emkić, H Sound i Giano, Mark Dee, Mathias, Nikashy, Numarex, Ranchine, Raphael Simons, Rene Reiter, Shbain, Sinchronism, Tea Vučković, Thom Krammer i Thom Peace Beat & Fourtin Mike. 

alt

 
Novost koja će razveseliti sve psy trancere je i novi stage Voodoo Garden na kojem će zasvirati Changes, Recruit, Calixta, Nexetuku, Hi Gashi, intip Churin, Nomix, Lopo Mapas, Matias Chrepz, Synchometrix, Brothers of D-Light i za sada je najavljeno 6 showcasea. 
 
Kako bi pratio novosti i nabrijavao se na veliki ECO zajedno sa svojim digitalnim suplesačima skokni tu i tamo na službenu FB stranicu. Šaljemo pozdrave sve dok dugo toplo ljeto napokon ne odere!
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2