Skip to main content
  • alt

EDM i techno na slavonskom SICKYRAVEci Fest-u

Kada slavonsko srce zakuca elektroničkim ritmom, e tada je to party. Prethodne godine održano je inauguralno izdanje SICKYRAVEci Fest-a koji je već u prvoj inačici okupio preko 500 plesa željnih duša.

 
Ove godine 18. srpnja započinje nova runda i zvučnici se počinju tresti u 20 sati i ne staju do 4 ujutro.
 
Kako i priliči jednoj srpanjskoj suboti događaj će se odviti na otvorenom, u centru Sikirevaca u očaravajućem malom parku pokraj zgrade Općine Sikirevci i stadiona NK Sikirevci.
 
Slavonci će iskoristiti SICKYRAVEci Fest kao bijeg od rutine i pojas za spašavanje ušiju od turbo folka koji slavonske podije drži za taoce. Uz nešto komercijalnije pritoke EDM-a ove godine ćete imati prilike drobiti i malo žešće na techno djelu programa. Za majstorije iza pulta biti će zaduženo dvoje koje će vas zagrijati i zatim 6 headlinera čija imena će biti dostupna uskoro. 
 

alt

 
 
Da vam party ne pokvari uporno kruljenje u želucu ili pjesmom izderane suhe glasnice, cijene hrane i pića biti će kreirane tako da budu pristupačne svakom novčaniku i ekipa iza organizacije se ove godine pobrinula kako bi bilo više šankova da ne biste morali dragocjene minute plesnih egzibicija trošiti na čekanje u redovima nestrpljivo cupkajući stopalom.
 
Do 1. lipnja ulaznice možete nabaviti po cijeni od 20KN i nakon toga sve do dana festivala za 30, dok ćete na ulazu izdvojiti 40kn.
 
Dok se srpanj ne dokotura ostavljamo vas s video dokumentom prethodnog festa. Nekad dižeš ruke za Detroit a ponekad za Slavoniju!
{youtube}C6KDtmn7NsY{/youtube}
 
 
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop