Skip to main content
  • 3.09.2016.

Electric Forest se od 2017. širi na 2 vikenda

Kako je brzina širenja glasina višestruko povećana nadolaskom digitalnog i svakodnevnim boravkom u zajedničkom oblaku medijske noosfere, elektroničke ptice su nedavno zacvrkutale o mogućem širenju Electric Foresta.

 
Ova šuma nije čarobna, nećete u njoj zateći Kaktus Cara, no jednako je magična i ispunjena stopalima elktroničara. Electric Forest HQ štab je potvrdio da su ovoga puta glasine o proširenju na dva vikenda istinite. Odluka je dugo visjela u zraku jer su organizatori puno pažnje željeli posvetiti očuvanju vrijednosti Electric Foresta, pa tako ovaj manevar širenja nazivaju "intimnom ekspanzijom".

 
Potvrđeni su i službeni datumi održavanja pa će se tako na ElectricForestu u 2017. plesati od 22.-25. lipnja i od 29. lipnja do 2. srpnja i organizatori napominju da će svaki vikend biti drugačiji i sa specijaliziranim eventima. Neki umjetnici stati će za pult oba vikenda, ali u poprilično drugačijem izričaju koji komplementira različite aspekte njihovih glazbenih persona, format koji je već ustoličila, Coachella. Poanta je bila povesti Forest na dublje kreativne istraživanje glazbenih kutaka.

 
Neki regularni Forestčani su napomenuli kako nisu sigurni kako će ovo utjecati na samu lokaciju i resurse festivala pa su s matične ploče stigle informacije kako će svaki vikend broj karata na raspolaganju biti smanjen za 10% kako bi se očuvao duh srednje velikog festivala i spriječilo pretrpavanje. Službenu obavijest i odgovore na načešća postavljena pitanja (kao i jednog usamljenog jelena) možete pronaći ovdje, na službenim stranicama Electric Foresta.
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk