Skip to main content

Elektronska glazba i na Rocklive festivalu u Koprivnici

RockLive Festival će se ove godine održati od 13. do 15. kolovoza u koprivničkom Kampusu.

Piše: 


Glavna novost koju je organizacija RockLive Festivala objavila jest činjenica kako ovaj ljetni festival ponovno postaje open air i priprema dvije pozornice, te nekoliko punktova na otvorenom. Nakon što su se posljednje tri godine koncerti održavali u hangarima bivše vojarne, današnjem Kampusu, razvojem festivala postavljeni su uvjeti da on ponovno bude na otvorenim pozornicama, kao i prve godine.
{youtube}zwb6SZRXL5M{/youtube}

Osim bendova, najavljeno je kako će drugu pozornicu činiti ponajbolja domaća i regionalna imena iz svijeta elektronske glazbe. Na DJ pozornici posjetitelji će moći uživati uz trenutno najbolje zvukove house, techno, d'n'b, dubstep i ostalih vrsta elektronske glazbe. Za sada potvrđena imena su Miss Sunshine i Seraphim Codex.
{youtube}rKHC0Jh6nv0{/youtube}

Kao i svake godine, tu je besplatni kamp, dnevne radionice, izložbe, sportske aktivnosti, te cijeli niz zabavnih sadržaja! RockLive Festival ušao je u svoju petu godinu, te polako gradeći svoj brand, postao jedna od važnijih festivalskih destinacija u središnjoj Hrvatskoj.

Spomenimo kako su u prodaji festivalske ulaznice po cijeni od 80kn. Njihova će cijena od 1.7. iznositi 90kn, dok će cijena festivalske ulaznice  na dan festivala iznositi 100kn. Dnevne ulaznice moći će se kupiti pojedinačno svaki dan na blagajni festivala, a njihova će cijena biti objavljena 10 dana prije održavanja. Prodajna mjesta potražite ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2