Skip to main content
  • afrojack
  • 2.04.2014.

Exit festival, mjesto gdje se spaja nespojivo

Dance Arena predstavlja treći dan uzbudljivih Back 2 Back setova povodom 15. izdanja Exit festivala.

Piše: 

Naslovna foto

Afrojack


Nakon Disclosure Wild Life večeri kojom će EXIT festival i Dance Arena biti otvoreni, kao i posebne Carl Cox vs Friends večeri, koja nas očekuje u petak, udarnog dana festivala, u subotu navečer 12. srpnja predstavit će se jedan od najpopularnijih svjetskih DJ-a, ponosni vlasnik Grammy nagrade i elektronski globetrotter, poznati Afrojack. Njemu će se u nevjerojatnom back to back nastupu pridružiti nizozemski wunderkid Quintino, a groznicu subotnje večeri na EXIT festivalu upotpunit će Maceo Plex vs Danny Daze, Tiga vs DJ Hell i Heidi vs Kim Ann Foxmann.
{youtube}Uw0Eiat_C_c{/youtube}

AFROJACK, jedan je od je od najtraženijih elektronskih  izvođača današnjice, a ujedno možda i najutjecajniji DJ i EDM producent. Iza sebe ima Grammy nagradu, tri godine za redom nalazi se u top 10 najboljih DJ-a po svim relevantnim DJ listama, a na Forbes listi najplaćenijih DJ-a na planetu, nalazi se na sedmom mjestu sa zapanjujućom zaradom od 18 milijuna dolara u 2013. i to sve s tek 26 godina! Posebno je popularan među ženskim dijelom publike pa tako njegovim čarima nije odolila ni Paris Hilton, s kojom se jedno vrijeme zabavljao. Sjajna traka ‘Selecta’ spojila je mladog Nizozemca sa svojim sunarodnjakom, naprednim Quintinom pa će njihov zajednički Afrojack vs Quintino set pokazati zbog čega EDM ima toliko bitno mjesto u popularnoj glazbi današnjice.
{youtube}q6h0_9Zv7aM{/youtube}
 
MACEO PLEX vs DANNY DAZE pronašli su se u zajedničkom porivu da tjeraju ljude na ples. Kubansko porijeklo Maceo Plexa savršeno se uklopilo s kubanskim utjecajima koji su pored italo disca i techna izuzetno osjetni u setovima Danny Dazea. Ovaj dvojac koji je već surađivao i izdavao trake pod zajedničkim pseudonimom Jupiter Jazz, definitivno predstavljaju trenutno najtraženije tendencije u elektronskoj glazbi, posebno otkako smo svjedoci laganog, ali sigurnog infiltriranja tech i deep housea u mainstream tokove.
{youtube}so3HD0XH28o{/youtube}

15. Exit festival bit će mjesto gdje se spaja nespojivo, gdje elektronski kolosi koji nikad nisu nastupali zajedno prvi put stanu za isti miks-pult, a ti kolosi su ni manje ni više nego TIGA vs DJ HELL! Tiga, autor planetarnih hitova ’Sunglasses at Night' i 'You Gonna Want Me' , veliki prijatelj festivala i uvijek rado viđen gost suočit će se s vlasnikom etikete International DeeJay Gigolos i jednim od najkreativnijih i najboljih njemačkih DJ-a ikad, velikim DJ Hellom.
{youtube}Fw6k0kMVcCI{/youtube}

Ove godine tu su dvije izuzetno vrijedne i neodoljive dame sa zajedničkom ljubavi prema podiju i house glazbi – HEIDI vs KIM ANN FOXMAN. Kako bi ste osjetili nezasitnu strast koju Heidi gaji prema glazbi, dovoljno je poslušati njenu emisiju na BBC Radio 1 ili posjetiti jednu od mnogobrojnih Jackathon žurki koje organizira širom svijeta. Ako niste u toj mogućnosti, Dance Arena će vam pružiti to zadovoljstvo. Kim Ann Foxman je nekima poznatija kao bivša članica sjajnog benda Hercules & Love Affair, ali u proteklih par godina stopostotno je posvećena nastupima od Tokija preko Koelna do Chicaga istovremeno plasirajući se kao jedan od najzanimljivijih izvođača na house sceni.
{youtube}lLQF8hEUBbI{/youtube}

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2