Skip to main content
  • alt
  • 3.07.2015.

Exit ide prema povijesnom rekordu – 40 000 po danu!

Petrovaradinska tvrđava će kroz nekoliko dana postati križište svega onog glazbenog na jubilarnoj proslavi 15 godina Exita i sve su nam jasnije prve brojke stvarne prodaje karata od koje ćeš hvatati vilicu po podu!

 
Nećemo biti sramežljivi i rog je ovdje kako bi se u njega puhalo. Izgleda kako je posljednje desetljeće napokon objasnilo svijetu ono što mi već odavno znamo, dakle da Balkan radi najbolje partije.

alt

 
Stavili smo one male naočari na nos, zavirili u podatke i zaključili kako će svakoga dana kroz portal tvrđave u sjajnost na jedan ekspresni Exit iz svijeta uklizati preko 40 000 posjetitelja, a petak i subota 10. i 11. srpnja će baš skroz na skroz potrgati rekorde s 50 000 duša koje će svakodnevno doći položiti žrtve bogovima plesa.
 
Od Argentine do Novog Zelanda, od Rusije do SAD-a… Nizozemci, Francuzi, Belgijanci, Talijani, Grci, Ukrajinci, Bugari, Rumunji i Nijemci te novi posjetitelji iz skandinavskih zemalja, gosti od Vardara do Triglava i ovog ljeta okupit će se na jednom zajedničkom mjestu.

alt

 
Tijekom 4 dana i noći na Exitu i Sea Danceu nastupit će Motörhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Leftfield, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Wilkinson, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap, Hladno pivo, Artan Lili, Zoster… pa si pikni koji ti se sviđaju i složi festival onako kako te srce vuče.
 
Dok vrijeme ne otkuca, dok satovi ne iscure, dok se vrata ne otvore uz škripu nakon koje slijedi sudar sa zvučnim zidom beata ostavljamo vas sa malo inspirativnih ritmova za nabrijavanje:
 
{youtube}t7xrvSjgx8c{/youtube}
 
Ulaznice možeš uhvatiit još uvijek, od danas po novim, najavljenim cijenama, od 520 kn (525 kn online) za Exit, 410 kn (415 kn online) za Sea Dance i 595 kn (600 kn online) za dualni azjednički paket Exit Avanture. Sljedeća cijena ulaznica bit će još viša, kao i njihova finalna cijena tijekom trajanja festivala na blagajnama ispred Petrovaradinske tvrđave! Aktualna cijena dnevnih ulaznica je 195 kn (205 kn online), a i njihova sljedeća cijena bit će viša u odnosu na ukupni, ograničeni kapacitet na tvrđavi. Prodaja ulaznica za Hrvatsku završava u nedjelju 5. srpnja u 23.59!  Uhvati ih na Entrio prodajnim mjestima ili pak klizni do njih online.
 
Dobro nam došli na Exit, neka avantura počne!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2