Skip to main content
  • fedde le grand
  • 2.08.2012.

Fedde Le Grand otvara Re-Vel-In Festival

Ovogodišnje izdanje Re-Vel-In Festivala održati će se od 2. do 4. kolovoza u Culture Clubu Revelin. Zvijezda prvog dana festivala bit će Fedde le Grand.

Naslovna foto

fedde le grand

Fedde Le grandu će se u prvoj večeri Re-Vel-In festivala pridružiti i Syke n' Sugarstarr, uz otvarajući set E- Basea te zatvarajući rezident DJ-a Revelina.

FEDDE LE GRAND
Prva večer festivala pripast će nizozemskoj DJ superzvijezdi Fedde Le Grandu. Čovjek koji godinama trese podije širom svijeta, čiju je muziku Madonna osobno koristila za promociju svoje "Sticky and Sweet" turneje i koga je zamolila da izmiksa hit “Give It to Me”, koji je pokupio neke veoma važne nagrade, bio na prvim mjestima top lista u Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Rusiji, Finskoj, Bugarskoj… “Put Your Hands Up” mu je otvorio vrata u mainstream svijet, ali on voli i eksperimentirati s malo mračnijim, minimal tech-house zvucima, i to radi podjednako dobro kao što radi hitove.

SYKE N SUGARSTARR
Hamburški dvojac Syke n' Sugarstarr pripada samom vrhu house scene i to ne samo zbog svoje produkcije, već i zbog konstantnih turneja sa preko 100 nastupa godišnje. Kreirali su unikatni stil kojeg opisuju kao "Funky-Electronic-TechHouse-With-Vocals-And-Soul", a ovaj širok spektar house muzike je ujedno i baza za "Do The Hip!" Radio Show koji Syke 'n' Sugarstarr vode već dvije godine i koja se emitira na više od 60 svjetskih radio-stanica. Krajem srpnja odradit će američku turneju, dok je kolovoz rezerviran za europske destinacije, Rusiju, Bliski istok i, naravno, Dubrovnik.

E-BASE
Jedan od najpopularnijih hrvatskih DJ-a i producenata elektronske plesne glazbe na sceni je prisutan još od 90-tih. Autor je prve kompilacije domaće house glazbe, promoter, novinar i aktivan glazbenik koji je dosad nastupao u svim najvažnijim klubovima regije, a i šire. U svojoj karijeri E-Base je djelio pult sa veličinama kao što su Paul Van Dyk, Tiesto, Eic Prydz, Roger Sanchez i Bassment Jaxx te je zagrijavao pubiku prije nastupa grupe Faithless u Zagrebu.

Satnica:
22:00 – 00:00    E-Base
00:00 – 02:00    Syke 'n' Sugarstarr
02:00 – 04:00      Fedde Le Grand
04:00 – 06:00     local support (TBC)

Info u ulaznicama i detaljnu satnicu festivala možete saznati ovdje.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2