Skip to main content
  • alt
  • 12.05.2015.

Ferragosto JAM 8

Stalno juriš uokolo i ispunjavaš milijun malih zadataka kako bi život dalje tekao više ili manje glatko?

 
Uzeti jedan genijalni kolektivni godišnji i pauzu od svijeta čini se kao fantastična ideja i talijani razumiju da se život sastoji i od užitka u plodovima svoga rada i da si mnogo produktivniji nakon što odvrneš ventile i pustiš paru pa je tako i ovaj party u Orahovici dobio ime baš po jednom ovakvom slavlju odmora.
 
Od 5. kolovoza od 17 sati pa do 9. kolovoza do 8 uvečer Orahovačko jezero će postati poprište Ferragosto JAM 8 partyja razmazanog preko 4 stagea (Piknik stage, House of Pablo stage, DJ (Dobro Jutro) stage i Ištekani stage).

alt

 
Nama posebno zanimljiv dio Orahovačke seanse je D.J.stage kojim ćeš pozdraviti jutra sa za sada najavljenim High5, KUKU$ Klanom, Whateverestom, DJ Venomom, i DJ Oliverom.
 
Ulaznice su dostupne u 3 vrlo pristpačne varijante. Festivalska/Piknik ulaznica za 95KN, House of Pablo ulaznica za 40KN i D.J. (Dobro Jutro) ulaznica za 30KN. Prvom ulaznicom ćete si osigurati upad na sve dane festivala i sve stageove, besplatan kamp u prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag. Druga uključuje ulaz na House of Pablo stage, također besplatan kamp na prostoru predviđenom za to, besplatan prijevoz od kolodvora do jezera i natrag (u slučaju da ste došli vlakom), dok ćete s trećom upasti na D.J. stage, i također upecati prijevoz u istoj varijanti.
 
Upade si možete uhvatiti na Entriu online ili pak na prodajnim mjestima Entria i ujedno kupnjom upada prihvaćate i pravila ponašanja mjesta događaja i organizatora.
 
Za bilo kakva pitanja oko festivala bacite koji redak na dostava.zvuka@gmail.com ili u inbox kluba Dostava Zvuka.
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk