Skip to main content
  • 29.08.2016.

Festival Šumske orgije u Međimurju na tajnoj lokaciji

U čarobnoj šumi, u blizini rijeke Mure, usred zelenih, prostranih livada, smješta se drugo festivalsko izdanje Šumskih orgija.

Piše: 


Kroz dva dana očekuje vas obilje house, trance i techno glazbe u petak i subotu, 9. i 10. rujna. Na predivnoj lokaciji, okruženoj zelenilom nalaze se 2 pozornice za razne izvođače. Objedinit će elektroničke vibracije, vizualizacije, odlične psihodelične dekoracije, te netaknutu prirodu.

Sve se to može jače dočarati u organiziranim radionicama u kojima možete i sami otkriti svoje talente. Kroz house i techno koji će vas rasplesati u petak, u subotu je na rasporedu mističan trance kojim ćete iskusiti nezaboravnu psihodeliju koja će trajati sve do nedjelje uz cijelodnevni after.

-House

Buba
Dr Darac
Martin
Delayer
Đo
Arsen

-Techno

Dominic S
Muffin
Gars
Nitevision Nv
Limex
Dj Tronic

(Subota, 10.9.)

-Trance

Sandroid
Trikk
Stikk
Ogologo
Pontius Pilatus
Big Foot
Winpa
Pavle Klada
X:Rtone

Orgijat ćete moći i na Alternative stageu uz opušteniju vibru. Osiguran je i adekvatan dio u šumi za kampiranje, a sve što trebate je ponijeti šatore i vreće za spavanje. Ulaznice za festival će se moći kupiti u preprodaji na broj 0953773638. Cijena ulaznica, koja uključuje kamp, bit će 50 kn u pretprodaji d0 4.9., pa raste na 70 kn do 8.9., te na dan festivala 100 kn. Možete ih kupiti i u Fox baru.

Više info o festivalu na FB eventu.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2