Skip to main content
  • alt
  • 25.03.2015.

Festivalski raspored Kalypsa

1987. je godina kada se na ljekarničkim policama prvi puta našao Prozac, kada si prvi puta na TV-u mogao vidjeti Homera i njegov žuti Simpson klan, kada si gledao prvo “Smrtonosno oružje” i plesao sa Patrickom u “Prljavom plesu”.

 
Ali te iste godine počela se buditi i jedna od najpopularnijih svjetskih plaža i Zrće je dobilo prvi beach club, Kalypso. Toliko godina nakon on još uvijek pleše i ovoga puta sprema ljeto koje ćeš si s osmijehom zapakirati u kutijicu sjećanja dugih noći i sretnih zora natopljenih jekama festivalskih ritmova.
 
Sezonu otvara Zrće Spring Break (woo-hoo) koji u Kalypso raspored sjeda pred osvit službenog ljeta od 4.- 7. lipnja, a na lineup si je upisao R3hab, Quentina Mosimanna, DJs  From Mars, Novku, Maria Amarilla, Rubina, An7onia, Mr Black Elvisa…

alt

 
Od 28. lipnja do 2. srpnja svoje skrovište od svega što te mori potraži na 5 godina Hideouta s Maceo Plexom, Ame, Apolloniom, Feel my Bicepom, Huxleyem, Oliverom Dollarom, Subb-anom, TODDLA T-om, Dariusom Syrossianom, Tomom Tragom, Artworkom, Chrisom Causenaffecom…
 
Od 3. – 6. srpnja Kalypso otvorenih ruku dočekuje i inauguralno izdanje Hard Island festivala koji slavi hard style. Ovo je ujedno i prvi festival na našem području koncentriran iključivo na ovaj, do sada pomalo zanemarivani, žanr. Za info koga možete očekivati za vrućim pultevima klik na službenu stranicu a u tjednima koji dolaze imena će se nastaviti neumorno slijevati.

alt

 
Od 15. – 17. srpnja na pijesak najrasplesanije hrvatske plaže dolazi dašak svježine s Fresh Island festivalom i tri dana hip-hop i rnb groznice pa za sve vas grozničave oko za lineup i upade ovdje.
 
Privlačnost je jedna u potpunosti neobjašnjiva faceta ljudskog postojanja. Zašto ti se nešto sviđa a nekome drugome ne, kakve to male komadiće duše osjetiš koje nitko drugi ne vidi? Istraži privlačnost na Allure festivalu koji se na kalendar smjestio od 21. -23. srpnja i svi DJ-i, plesačice i promotori će biti žene jer je žena utjelovljenje ljepote i snage i ovo ljeto je posvećeno baš njima/nama.

alt

 
Od 25. srpnja do 1. kolovoza traje tjedan ljubavi i glazbe i u sklopu Loveweeka Kalypsom će odjeknuti svjetsko ime Olivera Koletzkija.
 
Od 2. – 5. kolovoza Kalypso pleše uz sasvim novi EDM festival, Stereoforest na kojem iza pulta staju, za sada najavljeni, R3hab and Dimitri Vangelis & Wyman.

alt

 
16. do 20. kolovoza čini 5 dana i noći kada kroz zvučnike kapaju i pijeskom pod nogama vibriraju zvuci Sonus Festivala kojem je u drugoj fazi pridodana ekipa poput Doriana Paića, Shauna Reevesa, Jackmastera, Jamiea Jonesa, Johna Digweeda, Lena Fakia, Mathiasa Kadena live, Marca Carole, Monike Kruse, Nastie, Sonje Moonear, Roberta Dietza, Raresha, Rødhåda, Richya Ahmeda, Setha Troxlera, Ten Walls live, The Martinez Brothersa, Fumiya Tanake…
 
I eto, dugo toplo ljeto samo što nije!
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop