Skip to main content

Forbes: Moondance festival je među 7 naj europskih festivalskih lokacija

Trogirski Moondance festival opet je dobio laskavu titulu jednog od najboljih europskih festivala.

Piše: 


Nakon što ga je Pulse Radio – jedan od najutjecajnijih portala za elektroničku glazbu, krajem 2015. uvrstio među 9 najljepših svjetskih festivalskih lokacija te Spaces jedan od najcjenjenijih magazina o arhitekturi, dizanju i umjetnosti koji je Moondance početkom travnja ove godine svrstao među 7 festivala na svijetu stiglo je još jedno vrijedno priznanje. Ugledni magazin Forbes uvrstio je Moondance festival među 7 najboljih europskih festivalskih lokacija.
{youtube}479RBsJF3rM{/youtube}

Forbes link

Moondance festival se u svoja 3 izdanja nametnuo kao vodeći domaći techno festival koji je zbog fantastične lokacije, hi end produkcije i pomno biranih izvođača postao sve primjećeniji u svijetu. Bez velikih budžeta dobar glas se pronio diljem svijeta te danas Moondance privlači skoro 40 % stranih gostiju koji ostaju u prosjeku 7 dana na trogirskom području. Ove godine Moondance predstavlja svoje 4. izdanje s izvođačima kao: Jeff Mills, Josh Wink, Deetron, Dj Bone, Sierra Sam, Petar Dundov, John Heckle i mnogim drugima.
{youtube}AKghv9Hp8V4{/youtube}

Domaći posjetitelji imaju privilegiju nabaviti povoljnije trodnevne ulaznice po 199 kn na Ticketshop.hr i njihovim poslovnicama. Od 1.7. ulaznice će rasti na još uvijek pristupačnih 250 kn.

sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web