Skip to main content
  • 18.06.2016.

Graffiti na Gradele!

Sve što baciš na gradele višestruko je bolje no kada na njih nije bačeno, pa ovoga srpnja na njih bacamo i umjetnost i glazbu. Gdje to?

 
Baš tamo na poprištu bračkog suncem opaljenog kamenja ugodno peče jedan Bol. U mazohističkim naznakama njegova imena nema istine jer nastrojen je u potpunosti dijametralno suprotno donošenju užitka u novoj inačici Graffita na Gradele.
 
Od 28. do 30. srpnja tako na Braču umjetničku aparaturu, kablove, zvučnike, miksete i kante s bojom raspakiravaju peti puta kremljani i kremljanke mladih grafittera, street art umjetnika, dizajnera, glabenika, Dj-a, skatera i ekipe koja se u maniri moljca roji na plamen kreativnosti, ljubavi, zavbave, sunca, slobode i sporta.

 
Za glazbenu pozadinu bračkih dana i noći nama su:
 
☓ Krankšvester (Sett & 3ki Stil)
☓ High5
☓ Krešo Bengalka & Žuvi
☓ Tibor & Flowdeep
☓ Tone Tuoro
☓ Geralt iz Rivije
☓ Toxara, DaMental i Zembo
☓ Marchello Mede
 
☓ VRH (Metnem/Kiša metaka)
☓ Oliver (Bassinga/Krankšvester (Sett & 3ki Stil)
☓ BLAW:BLAW
☓ Sinke Fresh
☓ Tikach
☓ Juicy Croatia
☓ Niki Peducci (Krešo i Žuvi)
☓ Vuk Oreb (Kiša metaka)
 
Dok po srcima umu i betonu sliko-priče pišu:
 
☓ Lunar
☓ Lonac
☓ Artez
☓ CHEZ 186
☓ SARME
☓ Azram
☓ JUNK
☓ Nikola Mihajlović
☓ Modul Osam
☓ PIMP MY PUMP
☓ ROYAL (HAHA)
☓ CASINO (HAHA)
☓ MANE MEI.
☓ ANXIO
☓ WENS
☓ Hana
☓ ARTUDITU

 
 
Upad na baš sva događanja i svirke ti je u potpunosti i aposlutno free, a kako bi dobio kap okusa misije za koju Graffiti na Gradele stoje osjeti se slobodnim zavitlati oko na prošlogodišnji after-filmić. Vidimo se na bračkom pijesku!
{youtube}M5k6PK2aoi0{/youtube}
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2