Skip to main content
  • alt

Humanitarni Sea Dance festival

Program EXIT fondacije EXIT AID za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj, u suradnji s Općinom Budva i Dukley Gardens, a uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore i Turističke organizacije Budve, 16. i 17. srpnja, u okviru Sea Dance Festivala u Budvi, organizira u ekskluzivnom kompleksu Dukley Gardens veliki VIP humanitarni dio Sea Dance festivala pod nazivom BE HUMAN.

 
Prvi dan, 16. srpnja,  VIP posjetitelje Dukley Gardens očekuje dnevna party pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY EXAMPLE – special Sunset DJ SET. Sea Dance festival priprema koktel i VIP dnevni party  uz kupanje na prelijepoj plaži Dukljanskih vrtova. Poznati britanski reper Example, znan po svom humanitarnom radu, ispratit će ovaj vreli srpanjski dan posebnim DJ setom skovanim za zalazak Sunca, da bi kasnije tijekom noći s bendom nastupio na glavnoj pozornici Sea Dance festivala.
{youtube}E-bYftKKIQA{/youtube}
 
Vrhunac ovog ekskluzivnog humanitarnog VIP projekta dogodit će se dan kasnije, 17. srpnja, s početkom u 21h, koji će obilježiti velika svjetska zvijezda i vodeće ime Sea Dance festivala – Jamiroquai, i to u obliku posebnog DJ seta s Jayem Kayom kao domaćinom večeri. Događaj pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI predstavit će ni manje ni više nego svemirskog kauboja i poznatog svjetskog glazbenika, koji dva dana ranije, 15. Srpnja, nastupa na glavnoj pozornici Sea Dance festivala i koji je odlučio biti na crnogorskom primorju cijelo vrijeme trajanja morskog dijela EXIT Avanture! VIP Humanitarni događaj BE HUMAN bit će održan 16. i 17. srpnja u okviru luksuznog  kompleksa DUKLEY GARDENS u Budvi i bit će dostupan samo za vlasnike GOLD i PLATINUM VIP ulaznica za SEA DANCE festival.
{youtube}D-NvQ6VJYtE{/youtube}
 
GOLD VIP po cijeni od 200 € uključuje:
– Ulaz na sva tri dana SEA DANCE festivala na Jazu i pristup Dukley VIP Loungeu u okviru Sea Dance festivala
– Ulaz na humanitarne večeri BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI i BE HUMAN HOSTED BY EXAMPLE
– Sea Dance koktel dobrodošlice
  
PLATINUM VIP po cijeni od 1000 € (za dvije osobe) uključuje /IZUZETNO LIMITIRAN BROJ:
– Ulaz na sva tri dana SEA DANCE festivala na Jazu i pristup Dukley VIP Loungeu u okviru Sea Dance festivala za dvije osobe
– Ulaz na humanitarne večeri BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI  i BE HUMAN HOSTED BY EXAMPLE za dvije osobe
– Stol, večera i šampanjac za dvoje, pristup PLATINUM terasi restorana Dukley Gardens
 
GOLD VIP ulaznice moći će se kupiti na prodajnim mjestima EXIT festivala u Srbiji i Crnoj Gori, dok će se PLATINUM VIP ulaznice moći nabaviti samo putem Hipotekarne banke, dok se više informacija može dobiti na broj telefona +382 67 638868 ¬¬¬. Sva dobit od prodaje GOLD I PLATINUM VIP ulaznica za Sea Dance festival namijenjena je za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop