Skip to main content
  • echo festival
  • 25.02.2012.

I Makarska svoj festival ima

Na najzabavnijoj makarskoj plaži Buba ove godine održat će se još jedan ljetni festival s pregršt traženih imena britanske underground elektronske scene.

Piše: 

Naslovna foto

echo festival

Echo Festival još jedan je razlog zašto je Hrvatska ove godine hit destinacija. Proteklih par godina britanci su još uvijek proučavali ljetovanje u našoj zemlji no sad su već shvatili o kakvom se blagu radi pa organiziraju još jedan ljetni festival ovog puta u Makarskoj. Tri dana  od 22-24. lipnja ovaj festival se iz Brightona seli u Makarsku i dovodi za sad potvrđene: Cozzy D / Alexis Raphael / Max Chapman / Lee Brinx, Deadboy / Hackman / Donga / GonGon / Krankbrother / Junk Love / In Motion / Nightmoves / Below the Line / Yeti in the Basement / Kung Fu / Thursday Night Fish Fry/ Moody Disco / Simply Vinyl /. Ako želite znati više o svakome od njih provjerite ovdje.

Nedavno su još potvrđeni za reegae set Roots Garden i još mladih izvođača koji pripadaju Brighton obitelji koja ujedno i organizira ovaj festival. Nismo primjetili da se Echo Festival namjerava upotpuniti line up i domaćim DJ-ima pa za kraj evo jedna ljetna i posvećena Makarskoj.

{youtube}ueOSZzW9pL0{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk