Skip to main content
  • echo festival
  • 2.05.2012.

Iz britanskog undergrounda u Makarsku

U Makarsku stiže još britanskih underground izvođača koje kritika i publika pomno prati ove glazbene godine.

Piše: 

Naslovna foto

echo festival

Popisu izvođača Echo festivala u Makarskoj pridržit će se i britanac Sully. Sullyjevu glazbu možemo opisati kao kombinaciju dubljih elemenata dubstepa i  funky garage swinga. Kritika ga voli, a nakon singla „Phonebox“ prema kojem je jedan od najprespektivnijih producenata u Velikoj Britaniji u posljednjih pet godina i albuma "Carrier" objavljenog prošle godine bit će ga zanimljivo čuti i kao Dj-a na paži Buba.

{youtube}pvjqt1FAA0o{/youtube}

Pedestrian je svrstan u kategoriju bass glazbenika na koje je potrebno obratiti pozornost u 2012. Nakon izdanja "Hei Poa" za Push & Run došla je i podrška Gilles Petersona, Bonoboa, Commixa i drugih dok su mu remiksi za Gang Colours, Emile Sandé’  i veliku Lauryn Hill pomogli da se čuje još dalje za njega. Pedestrian se odlično uklapa u opuštenost koja znači ljeto u Makarskoj.

{soundcloud}https://soundcloud.com/pedestriansound/pedestrian-trix-mix{/soundcloud}

Klic je nadareni britanski glazbenik još uvijek istražuje granice između house, disco, garage, techno glazbe koja se proteže od UK garagea do Detroit techna, pa će se u takvom izdanju predstaviti i u Hrvatskoj, a Medlar će se pojaviti  iz deep house scene na kojoj je u ovoj godini izdao eksluzivne materijale za Wolf Music.

Echo festival će seodržati od 22-24. lipnja na makarskoj plaži Buba,

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk