Skip to main content
  • 30.11.2015.

Jesenski festival elektroničke glazbe u Splitu

Technotica ponosno predstavlja prvo izdanje Euphoria festivala koji će se održati u Splitskoj Jungli 11. i 12. prosinca.

Piše: 


Prvi put u Splitu 11.12. nastupiti će Fernanda Martins iz Brazila, koja nastupa pod svojim aliasom Dot Chandler, kroz koji promovira nesto mekši zvuk Techna. Za drugi dan 12.12. kao headliner će nastupiti Vladimir Acic iz Novog Sada koji je postigao ogroman uspjeh na globalnoj elektroničkoj sceni. Uz njih će nastupiti mladi Sarajevski DJ Alexander De Funk koji je ovogodišnji Burn finalist u BIH, splitski Jock koji bilježi sve sjajnija izdanja na renomiranim labelima poput Intec-a od Carl Coxa i Pornographica od Christiana Varele. Tu je i domaćin Jolly Joke iz Ploča, jedan od rezidenata ovog projekta. A za warm up-ove su ovaj put zaduženi Marul iz Splita, Maroje iz Dubrovnika i Danitz iz Splita. Festivalske ulaznice 60 kn do 01h, a poslije 80 kn.
{youtube}Rvaq420FjT8{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2