Skip to main content
  • 14.06.2016.

Još svjetskih zvijezda elektroničke glazbe najavilo dolazak u Zadar

Nakon najpoznatijih svjetskih destinacija poput Ibize, New Yorka, Berlina, Amsterdama, Čilea, Beiruta i Barcelone, Hyte 22. i 23. srpnja dovodi velike svjetske zvijezde elektroničke glazbe u najbolju turističku destinaciju 2016. godine – grad Zadar.  

Piše: 


Uz sad već najavljena imena kao što su velika zvijezda elektroničke glazbe – Loco Dice, Matthias Tanzmann, DeWalta, Shaun Reeves, Enzo Siragusa, Seb Zito i Rich NxT, programu se pridružuju i Steve Bug, Valentino Kanzyani, Francisco Allendes i nekoliko poznatih imena domaće scene.
{youtube}GLXUFrJhoCM{/youtube}

Dva dana u srcu povijesne jezgre grada Zadra, uz prelijepo Jadransko more i dvije noći u zadarskim klubovima, gosti će uživati u pravoj morskoj atmosferi i najboljim zvukovima kvalitetne elektroničke glazbe.

Dnevni partiji na plaži Kolovare odvijat će se od 15 sati do 1 sat poslije ponoći, nakon čega se program seli u Zara Beach klub, koji se nalazi u blizini plaže.

Dnevne i dvodnevne ulaznice po promo cijeni u prodaji su putem Entrio online trgovine
 
Za sve informacije i novosti pratite Facebook ili Instagram stranicu.

Loco Dice, Matthias Tanzmann, Steve Bug, Enzo Siragusa, Dewalta, Shaun Reeves, Seb Zito, Rich Nxt, Valentino Kanzyani, Francisco Allendes, Mariano Mateljan, Jogarde, Felver, Marina Karamarko, Homeboy Live, Mimi, Darko Kustura, Mate Kokić, Josip Milković

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2