Skip to main content
  • alt
  • 22.12.2014.

Kako izgleda Nova u izgubljenom raju?

Dugo očekivani festival Lost Paradise objavio je konačni lineup. Iz Edena smo možda izbačeni, ali to ne znači da se u njega ne možemo vratiti, barem nakratko.

 
Glenworth Valley u Australiji na tri dana će biti posipan šatorima, kamperima i pustolovima koji traže utočište i bijeg u alternativnu razinu postojanja kroz glazbu i pokret.
{youtube}i7YVEtwqZyA{/youtube}
 
Lost Paradise nije samo glazbeni festival, nudi potpuno drugačije iskustvo svijeta… kamioni s hranom, neobični barovi, ceremonije, slučajna “sela” koja se spontano formiraju, spa iskustvo, masaže, joga, kino na otvorenom, umjetničke i dizajnerske instalacije. Ovaj festival je cjelokupno iskustvo onoga što bi pravi odmor i bijeg trebao biti, da samo razvučeš osmijeh, njišeš se u ritmu i nemaš baš nikakvu obvezu osim samo postojati. 
 
U tri dana između 30. prosinca i službenog zatvaranja 1. dana nove 2015. zrakom će odzvanjati u potpunosti eklektični postav: live actovi uključuju Boy & Bear, Ball Park Music, the Preatures, a za pultom će se naći i ultimativni veteani Carl Craig i DJ Sneak, AlunaGeorge, Badbadnotgood, Ben Pearce i Tourist. Bacite si oko na puni lineup niže.

alt

 
Povratak prirodi sa stavom, vrćenje sata unazad, implozija briga i stresa.  Za detalje i karte hipertekst vas fura ovdje. a mapu lokaliteta kao i vrijeme nastupa možete pronaći ovdje. Uživajte nam i sretan vam još jedan (ovoga puta pospipan blagdanskim štihom) ponedjeljak.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2