Skip to main content
  • alt
  • 9.07.2015.

Kalypso ispratio prvi Hard Island!

Otok Pag otok je ljudi koji znaju kako baratati s tvrdim stvarima. Kamen i sunce pretvorili su ih u čvrste snalažljive ljude, ali ono tvrdo i čvrsto ovoga puta bila je elektronika Hard Island festivala koja je poderala zvučnike.

.

I tako smo ispratili prvi Hard Island ikada na području Lijepe Naše koji se fino ugnijezdio u preuređeni, s okolinom simbiotski sljubljeni, Kalypso. 

alt

 
Hard Island realiziran je udruživanjem snaga s renomiranim agencijama i party brandovima zaduženima za sve ono lijepo što život nudi Q-Dance, Dirty Workz, Hardcora Italia, Unite Records i Pulsar, Svaki brand imao je svoj vlastiti party u prekrasnom glazbenom nadmetanju a ekipa koja se zatekla na zrćkom pjesku u startu sezone uživala je uz izvođače poput Alien T, AniMe, Art Of Fightera, Code Black, Coone, Dave Revan, Da Tweekaz, Doctor Zot, Dr. Rude, Ivan Maister, Kronos, Mad Dog, MANDY, Martek & Pixie, Nico & Tetta, Noisecult, Sound Rush, The Stunned Guys, Villain, Wildstylez, Zatox…

alt

 
Inauguralna runda Hard Islanda nadmašila je sva očekivanja i utisnula u kamen obećanja za reprizu 2016., još bolju, još veću i još tvrđu.
 
Ostanite uštekani na mrežu jer Kalypso u revijalnom tonu nastavlja dalje! Pogledaj cijelu fotogaleriju ovdje.

alt

Foto: Mateja Hrvačić

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk