Skip to main content
  • alt
  • 28.07.2015.

Korčula je nova party oaza

Oaze su ona mjesta koja čuvaju sve ono za čime žudiš. Korčula će se početkom kolovoza pretvoriti u pravi mali plesni raj zahvaljujući zajedničkim naporima Boogie Jungle cluba i Wilde agencije iz Berlina.

 
Dva glazbena punkta ujedinila su se kako bi svijetu donijela novu dimenziju festivalskog iskustva, Korkyralis. Cilj je pružiti hedonistički odmor od svijeta u kojem možeš ostaviti novčarku i brige kod kuće duboko u ladici i putem “Premium Access” filozofije jednom jedinstvenom cijenom objediniti sve što festival ima ponuditi, kako bi stvorili u potpunosti novu priču na prekrasnoj Mediteranskoj obali.

alt

 
Zastor se diže 3. kolovoza nakon čega će uslijediti dva tjedana koja će Korčulu i otok Proizd kraj Vele Luke pretvoriti u party oazu protkanu nitima najfinije gastronomije. Korkyralis fokus stavlja na samo srce festivala, njegove posjetitelje. Plaćanjem jedne jedinstvene cijene otključan je ulaz na baš sve evente, pa možete slobodno cirkulirati Boat Partyjima, After Beach Partyjima kao i Heydayem u Boogie Jungle klubu, možete trpati obraze delicijama i bez naknade se voziti od jedne do druge festivalske lokacije koliko ti je srcu drago.
 
Za atmosferu na podiju pobrinut će se pak imena koja ste mogli uhvatiti u velikih svjetskim svetištima glazbe kao što su Tube & Berger, Mathias Kaden, Monkey Maffia, Happy, Genji Yoshida  Uz tulume na Proizdu, deranje podija do zore u klubu ili pak vožnje glazbenim brodom ponedjeljkom i srijedom, moći ćete i slijediti stope Korčulana i upoznati sve zakučaste kutke Korčule i arhipelaga.

alt

 
Korkyralis je odustao od megalomanskih inklinacija velikih festivala i u cilju da zadrži intimnu atmosferu koja cijeni iskustvo pojedinca u prodaju pustio limitiranu količinu ulaznica koje možete uhvatiti na službenim stranicama festivala. Uz to, na sam dan lansiranja festivala upade možete uhvatiti i u turističkoj agenciji Mediterano/ Vela Luka i Pink and Purple Agency/ Korčula, a jednako tako na ovim lokacijama ćete imati i priliku uhvatiti upade za svaki pojedinačni dan.
 
Dođi na Korčulu, prepusti se i uživaj! Tvoje ljeto počinje!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2