Skip to main content
  • alt
  • 7.04.2015.

Korkyralis, pet tjedana festivala na Korčuli

 Ako vas je zanimalo gdje je mjesto za biti i odmoriti od svijeta ovoga ljeta da imaš kristalnu kuglu ona bi ti rekla da zapičiš put Korčule. Zašto?

Zato jer se na ovim divnim koordinatama dalmatinskog raja odvija festivalski maraton od 25.srpnja od 29. kolovoza. Preko mjesec dana glazbene oaze za ljubitelje elektronike i sve one koji traže ponešto drugačije iskustvo festivalskih hodočašća ispresjecano restoranima, chillanjem na jahti ili kraj peke na farmi dok u pozadini dere beat.

alt

 
Event Korkyralis je nastao u suradnji Boogie Junglea s Korčule i berlinske Wilde Agency i koncipiran je kao All Inclusive event u kojem je tvoja jedina zadaća da ne brineš o ničemu osim o tome da se odmoriš.
 
U elektronički underground vode te brandovi poput Freude Am Tanzen, Kitball ili Watergate i pletu tvoj osobni soundtrack ljeta s imenima poput TIEFSCHWARZ, ANJA SCHNEIDER, NOIR, IAN POOLEY, TUBE & BERGER, MATHIAS KADEN…
 
Tu će se naći još i Sub An, Marek Hemmann, Juliet Sikora, Luna City Express, Fur Coat, Zookey, Douglas Greed, P.A.C.O., DJ T, Marcus Worgull, Tobi Neumann, Monkey Maffia, Paji, Ruede Hagelstein, Toni Juranović, Happy i Rafael da Cruz, a za raspored po tjednima skokni ovdje.

alt

 
Partyji će se odvijati na nekoliko lokacija. Boat party imena Lunatic Voyage isplovljavat će ponedjeljkom, srijedom i petkom prema skrivenim plažama na Jadranskoj obali. Dani će curiti polako uz glazbu, kamenice, prosecco, fingerfood i razne grill specijalitete, koktele i vino. 
 
Zatim možeš zasjesti na fini chill time u Garden Eden tj. na Grubinjac ranč 1,5km udaljen od Kočule. To je idilički naseljena uzvisina s pogledom na pelješki kanal s punim stolovima specijaliteta ispod peke.
 
Maksimilijan Garden vrt je s pogledom na stari grad Korčule gdje se u sredini nalazi galerija Maksimilijana Vanke. Tu ćeš se moći opustiti u šatorima, dobiti sav info koji trebaš dok zobaš finger food i slušaš lounge glazbu.
 
Boogie Jungle klub je s najprestižnijim pogledom na svijetu, pogled na otvoreno nebo i tisuće zvijezda. S kapacitetom od 1500 gostiju utorkom će se ovdje odvijati KORKYRALIS HEYDAY s headlinerom event tjedna, a petkom FUTURE UNDERGROUND session.

alt

 
UPTEMPO će se odvijati u Tramonto Baru unutar starogradskih zidina četvrtkom od 18 sati dok će se na sjeverozapadnom dijelu Korčule u Rha’tak Baru u Prižbi odvijati AFTER BEACH Partyji srijedom od 18, nakon što siđeš s Lunatic Voyage plovila, da bi nedjeljom završio na BUGHOUSE DINER house partyju na Maha ranču 5 kilometara izvan Korčule. Za detalje o lokacijama đipni ovdje, a za karte za svaki pojedini tjedan raja hipertekst te fura ovdje. Enjoy!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop