Skip to main content
  • alt
  • 28.07.2015.

Kultna imena elektronike u klubu Barbarella’s

Kultni podij Pirovca, prvi razglas Tisnog, dragulj hrvatskog clubbinga, upravo je floor Barbarella’s kluba, smještenog u pirovačkoj uvali Prosika, premreženoj plažama, šumama i vinogradima.

 
Još nas samo nekoliko dana dijeli dok ovo mjesto ne postane lokacija fantastičnog Movement Croatia Club Editiona. Od 31. srpnja do 2. kolovoza  za pultom će vas na pokret tjerati kultna imena elektroničke glazbe Derrick May, Petar Dundov, Tony Humphries, Robert Hood presents Floorplan i Timo Maas, uz podršku domaćih Petea Duxa, Bronskog&Herye i Tea Haroude.

alt

 
U petak, 31. srpnja, vrijeme je za gospodina sa samih klica techna, Derricka Maya, koji je ujedno i jedan od začetnika Movement projekta i njegov globalni ambasador. Tu je i domaći autoritet svega glazbenog i techno, Petar Dundov i u minimal i techno zapleteni Pete Dux, koji ujedno stoji i na čelu United Electronic Sound projekta, kao branda partnera prve večeri Movement Croatia izdanja.
 
U subotu je vrijeme da poželimo dobrodošlicu Tonyju Humphriesu, house i deep house Dj-u i vlasniku labela Tony Records i Yellorange. Iz Torina potom stižu Lollino & Just A Mood, a parkiraju se i začetnici zagrebačke Deep’n’Delicious večeri u Sirupu Bronski & Herya. Upravo Deep’n’Delicious se u partnerstvo s Movementom baca 2. večer.

alt

 
Posljednja večer je pak naša i vaša jer njome s Movementom partner postaje upravo tvoja Klubska. Za pult staje Hood, ali ne Robin već Robert, sa svojim rasponom minimal Detroit techna. Zajedno s Millsom pokrenuo je kultni Underground Resistance, a ovoga puta stiže s projektom Floorplan nakrcanim discom. Tu je i jedna od najdebljih stranica elektroničke enciklopedije, Timo Maas, koji hoda od techna do progressive trancea. Uz talijana Caruna ovdje je u ime Scene i naš vlastiti jahač zvučnog vala Teo Harouda.

alt

 
Moguće je uloviti i jednodnevne ulaznice po cijeni od 75 kuna i festivalske ulaznice za tri dana po cijeni od 190 kuna a upecaj ih u sustavu Entrio.hr i na prodajnim mjestima Entria, dok svi oni koji trebaju smještaj mogu navratiti na službene stranice The Gardena Tisno. Uživaje u pokretu!
 
 
schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2