Skip to main content
  • 17.03.2011.

Line Up za Sensation Beograd 21.05.

Najveći svjetski događaj u bijelom "Sensation" dolazi u nama obližnji Beograd 21. svibnja a sada su poznata i imena izvođača koji će rasplesati 17,500 posjetitelja.

Piše: 

Naslovna foto

Sensation


Iz Nizozemske stižu Sander Van Doorn, Fedde Le Grand i majstor "dirty dutch zvuka DJ Chuckie, iz Švedske jedna trećina Swedish House Mafie – Sebastian Ingrosso te rezidenti Sensation priredbe MC Gee i Mr. White.

Klubska Scena Travel i Extra Tours Vas pozivaju na zajedničko putovanje iz Zagreba, Siska, Sl. Broda i Osijeka. Autobus iz Zagreba kreće u 8.30, a cijena je 799 kn s uključenom povratnom autobusnom kartom, ulaznicom za Sensation i putnim osiguranjem. Plaćanje u 3 rate. Rezervacije i informacije info@klubskascena.com te 0958750219.
{youtube}gDCCJLQnmjA{/youtube}

Mnogi su neodlučni bili oko odlaska na Sensation čekajući line-up. Organizatori Sensationa navode kako glazbeno svaki Sensation dovodi jednako dobra i kvalitetna imena te stilski zanimljiva ali "bit" ovog događaja ne stavlja se samo na glazbu već na vizualni i scenski doživljaj. Danas možemo službeno i potvrditi kako su rasprodana dva autobusa iz Zagreba u našoj organizaciji. Nema razloga za paniku osigurali smo dovoljan broj ulaznica za svih.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2