Skip to main content
  • alt

Ljubljana ugošćuje svoj prvi golemi festival

Susjedi naslonjeni na naše vlastite granice dobili su jedno prekrasno festivalsko iznenađenje proširenjem renomiranog helsinškog festivala, Flow.

 
Flow je opisan kao specifično stanje potpune imerzije u ono što radiš, potpune posvećenosti duha, tijela i uma, gubitka sebe i osjeta realnog prostora i vremena kada je ego podređen višem cilju.
 
No u trenutnoj priči Flow je jedan od najkreativnijih i najjedinstvenijih festivala na svijetu koji se napokon širi izvan granica rodnog Helsinkija za ovaj pothvat odabravši baš Ljubljanu.

alt

 
Održat će se od 26.-28. lipnja u prostoru bivše tvornice duhana Tobačno mesto. Ovaj festival jedan je od onih koji se usmjerava na cjelokupno iskustvo i kulturu življenja, na svježe glazbene tokove, pogleda usmjerenog u budućnost i spram mladih inovativnih glazbenika koji ne slijede utabane staze i likovnih umjetnika koje ne zanimaju konvencije te na gastronomske užitke lokalnih i regionalnih restorana, pivnica, vinarija…
 
Festival teče između nekoliko trijada; ti dana, tri pozornice, 30ak izvođača s adresama rasipanima diljem globusa, među kojima su nam za sada pozanti Pet Shop Boys, Róisín Murphy, Metronomy, Run the Jewels, Caribou, José González, Derrick May, Âme, Dixon, Bonobo DJ set i Koze, kao i domaćice Bad Copy, Edo Maajka, Polona Kasal x KALU i Torul.

alt

 
Ulaznice za vas rane ptice za sva tri dana ljubljanskog festivalskog ludila do kraja ožujka biti će dostupne za cifru od 85 eura, a dolaskom travnja cijena raste na 95 eura i u prodaju uletavaju ujedno i jednodnevne ulaznice.
 
Jedan od najzanimljivijih festivala ovoga ljeta čeka samo kratku vožnju preko granice. Za više infa skokni na neku od poveznica i check it out!
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web