Skip to main content
  • alt
  • 20.07.2015.

Lost Theory main stage satnica i vikend upadi

Svatko ima svoje teorije o postojanju utkane u tapiseriju stvarnosti, premrežene s više ili manje činjenica i svojim osobnim plemenom koje razumije kao suputnicima.

 
Jedno putovanje u nepoznato, izlet u drugačije i slobodno od briga, odvit će se na obalama rijeke Otuče u Deringaju u blizini Gračaca od 12. do 17. kolovoza. Uz ekipu za pultom i tisuće rasplesanih ovdje će se zateći i svjetski umjetnik instalacija koji je svoj trag već utisnuo u festivale kao što su Burning Man i BOOM, a ujedno se Lost Theory sljubljuje i s festivalom psihodeličnih filmova i umjetnosti, Tripoteca.

alt

 
Lineup je već odavno najavljen, ali napokon smo dobili i raspored umjetnika na mainstageu koji možeš checkirati ovdje. S utorka na srijedu nas redom vode Merkaba & Evolution, zatim Master Margherita, Hypogeo, Gaspard, Yab Yum, Terrafractyl, Shakta, Cosmic Dimension, Crossing mind, Imba, Stevo i Anoebis, koji zatvara popodnevnu šihtu.
 
Četvrtak navečer započinje s Val Vasharom i zatim nastavljaju Flooting Grooves, Petran, Already Maged, Kraft, Sunshine, Mandalavandalz, Texas Faggott, Lugus, Rabbit on Purple i Kraft oldschool set.

alt

 
Prelaskom s petka na subotu pretsjedaju Whirikk, Hutti Heita, Farebi Jalebi, Atroiohm vs. Enchepalopaticys, Derango, Procs, Gojja, Ryanosaurus, Sensient, Tetrameth, Naty Seres. Pretposljednje predvečjerje i noć pa sve do nedjeljnog popodneva preuzimaju Hashbury, Kashyyyk, Highko, Cosmo, Kindzadza, Ankur, Justin Chaos, Logic Bomb, Loud, Sonic Species i Vibrasphere.
 
Posljednji dan s nedjelje na ponedjeljak stižu Prisma, Abyss Ooze, Pandora’s Box, Megalopsy, Frantic Noise, Quantum Mechanica, Fractal Gauchos, Filtro, X-Dream, The Infinity Project, Prana i Etnica.

alt

 
Ujedno, novi info koji je kliznuo iz baze je kako će na ulazu biti dostupni i vikend upadi i to od petka od 18. sati do kraja festivala za 100€ – 760kn, od subote po istom principu za  80€ – 608kn i konačno od nedjelje pa dok ne odzvoni zadnji ton za 50€ – 380kn. Upadi uključuju i 5€ eco deposita koji vam se vraća kada svoj otpad na kraju festivala donesete na za to dezignirani reciklažni punkt u kampu. Poanta je zabaviti se, proživjeti jedno sjajno iskustvo i uživati, a da ipak lokalitet ostane kakvog ste ga zatekli kako bi u njemu mogli uživati još u godinama koje dolaze. Održivost je ključ rasta i razvoja. 
 
Vidimo se na sanjivim obalama Otuče dragi naši!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop