Skip to main content
  • Paul Van Dyk

Najveći DJ svih vremena na Serbia Wonderland Festivalu

Spremite se za nezaboravno ljeto na Kalemegdanu.

Piše: 

Naslovna foto

Paul Van Dyk


U goste stiže legendarni umjetnik Paul Van Dyk! Serbia Wonderland Festival napravit će pravu muzičku revoluciju u Srbiji. Samo nekoliko dana pošto su, uz već ranije najavljenog i planetarno popularnog Dannic-a, objavili zvijezde Armada musica, Orjana Nilsen-a i Marlo-a, stiže nova velika senzacija.

Veliki, orgomni, najveći superstar današnjice, DJ i producent iz Berlina, umjetnik koji je preko 20 godina na vrhu muzičke scene i svjetskog clubbinga i koga uz Carl Cox-a smatraju za najvećeg i najboljeg DJ-a svih vremena, nastupit će na najvećem festivalu EDM muzike u Srbiji. Paul Van Dyk predstavit će se publici Serbia Wonderland Festivala, 2. srpnja na terenima K.K. Partizana.
{youtube}1TSNztwha5M{/youtube}

Slavni DJ i producent, prodao je preko 3,5 miljuna albuma širom svijeta i nekoliko puta je bio izabran za zvanično najboljeg DJ-a na planeti. Dobitnik je Grammy nagrade i prestižne nagrade Berlina. Radio je remikse i muziku za slavne bendove poput Depeche Mode, U2 kao i za Madonnu, Justina Timberlake-a i mnoge druge. Njegovi nastupi i čuveni setovi su priča za sebe. Fanovi širom svijeta ga istinski obožavaju i prate gdje god da nastupa. Jedini je umjetnik koji Central park u Njujorku jednom godišnje potpuno sam pretvori u veliki "open air festival", a na njegovom solo nastupu u Rio de Janeiru je bilo preko miljun ljudi!
{youtube}1TSNztwha5M{/youtube}

Suvišno je govoriti na kojim je sve festivalima nastupao u protekla dva desetljeća. Vrijedi pravilo da na radnom stolu ima više instrumenata i opreme nego svi DJ-evi zajedno, često kombinira instrumente, uživo na nastupima svira klavijature praveći pravo savršenstvo od elektronske muzike. Zanimljivo je da je Paul Van Dyk odrastao u Istočnom Berlinu, daleko od svijeta muzike. Svedočio je životu u podijeljenom gradu i bio sudionik povijesnog pada Berlinskog zida. Miljunski auditorij gledao ga je dok je izvodio "We are One" na ceremoniji proslave ujedinjenja Njemačke, priznavajući ga za jedinstvenog ambasadora muzike u svijetu. Paul Van Dyk je izuzetna ličnost i bit će pravo zadovoljstvo čuti ga na Serbia Wonderland Festivalu.
{youtube}cF_jP_Kp0gY{/youtube}

"Festivali u svijetu, pa i kod nas se grade godinama, desetljećima. Za veliki i svjetski festival potrebno je prije svega dosta novca, strpljenja i vremena. Mi smo jako ponosni što smo za samo godinu dana, zahvaljujući prije svega našem osobnom trudu, izgradili svjetski poznati festival, gdje publika iz Srbije i cijele Europe može da slušati najveće svjetske zvijezde. Uspjeli smo staviti Beograd na svjetske mape kao obaveznu festivalsku stanicu, našim fanovima smo omogućili da za ulaznicu od 17 eura uživaju u dvodnevnom muzičkom spektaklu, što je bilo gde u svijetu nezamislivo. Nastavit ćemo da se borimo za naš grad i našu zemlju kako bi u narednom periodu doveli i ostala velika imena, poput Paul van Dyk-a." – ističu organizatori.
{youtube}ReqPNqp8v14{/youtube}

Zbog dolaska legendarnog umjetnika, termin festivala promjenio se na 2. i 3. srpnja, a organizatori najavljuju uvođenje VIP terase, Fun Pit zone, proširenje festivala i brojna druga iznenađenja. Serbia Wonderland se ove godine održava na Beogradskoj Tvrđavi u okviru Kalemegdan Summer. Karte za Open Air 2015. mogu se naći u prodaji po cijeni od 2000 RSD, za oba dana trajanja festivala.
{youtube}p0WQlh0HyU0{/youtube}

Kalemegdan Summer Festival, pored Serbia Wonderlanda, obuhvaća još dva velika događaja – Happy Life, 06. lipnja na kome nastupa čuveni Sharam i Tropical Inn, te 28. kolovoza, za koji su najavljena dva velika tech-house imena. Beogradska tvrđava omogućila je specijalnu cijenu karte za prvih 1000 posjetitelja koji ce svoje pakete karata moći kupiti po cijeni od samo 2500 RSD, za sva tri velika događaja. Ulaznice možete kupiti ovdje.

sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop