Skip to main content
  • 8.02.2017.

Najveći DJ tandem do sada na Exit Festivalu

Exit Dance Arena u petak, 7. srpnja dočekuje dvojicu neprikosnovenih lidera svjetske house scene, Solomuna i Dixona, i to u specijalnom trosatnom "back2back" setu.

Piše: 


Na Arenu u subotu, 8. srpnja stiže i službeni Faithless DJ Set, koji osobno donosi Sister Bliss, autorica  najvećih hitova ove kultne elektroničke grupe, dok će na istom mjestu u četvrtak, 6. srpnja uživo nastupiti britanski hit trio Rüfüs.
{youtube}dAPPfgBnxC4{/youtube}

Dugogodišnji prijatelji Solomun i Dixon nalaze se među pet prvoplasiranih na listi čuvenog magazina Resident Advisor, a Dixon drži rekord s četiri godine uzastopnim prvim mjestom. Obojica su i među pet najboljih na drugoj prestižnoj listi, stranici Beatport, s tim što je tu Solomun na tronu. Vlasnici su i dvije najuspešnije izdavačke kuće u posljednjih nekoliko godina, Innervisions (Dixon) i Diynamic (Solomun) koje objavljuju antologijske stvari suvremene elektroničke glazbe i svojim zvukom privlače najtalentiranije producente kao što su Recondite, Hot Since 82, Âme ili David August.
{youtube}5iT3LdEFtr0{/youtube}

Sister Bliss, glazbena snaga legendarne grupe Faithless, jedna od najvažnijih ličnosti britanske elektroničke scene. Ova talentirana multi-instrumentalistica počela je svoju karijeru kao jedna od prvih ženskih house DJ-a u Britaniji, a napravila je pravu revoluciju na glazbenoj sceni s Faithless i njihovim potpuno drukčijim zvukom. Rezultat rada ovog čudesnog tria je šest top 10 singlova i preko 15 milijuna prodanih ploča te brojne nagrade i ogromni hitovi “Insomnia”, “Salva Mea”, “God Is a DJ” i “We Come 1”.
{youtube}mJXCwlLvxYA{/youtube}

Elektronički trio Rüfüs već je postigao značajne uspjehe u rodnoj Australiji, gdje je njihov debitantski album “Atlas” završio na prvom mjestu top lista, a isti uspjeh ponovili su i s drugim izdanjem “Bloom” početkom 2016. godine. Bilježe brojne nagrade zahvaljujući hitovima “You Were Right”, "Take Me", "Innerbloom" i brojnim drugim koji imaju multimilijunske YouTube preglede! Kombinirajući stilove, osvojili su i kritičare i publiku, nastupajući na festivalskim titanima kao što su Lollapalooza i Coachella, a većina koncerata ove godine im je već rasprodana!
{youtube}-iveEQB8PQc{/youtube}

Ulaznice za EXIT po promotivnoj cijeni od 439 kn dostupne su na svim prodajnim mjestima EXIT festivala. U prodaji su i posebno skrojeni turistički paketi za Sea Star, Sea Dance i EXIT festivale, po cijeni već od 59 € putem stranice www.exittrip.org. EXIT tim ove godine spaja čak četiri festivala u regiji u jedinstveno EXIT Ljeto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. svibnja održati u gradu Umagu, sljedeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. lipnja, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. srpnja, slijedi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. srpnja!

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2