Skip to main content
  • 6.05.2014.

Natječaj za nastup na West House Reunion festivalu

'West House Reunion Festival' i DJ Akademija pozivaju vas da sudjelujete u natječaju koji pruža priliku domaćim mladim DJ-ima da nastupe na tom festivalu.

Piše: 


'Mladi' ste, talentirani i volite dobar mix housea, tech housea ili deep housea? Vi ste osoba kakva se traži! Izmiksaj glazbu, prijavi se i možda baš vi zasvirate u sklopu najvećeg partya na najvećem krovu Hrvatske 'West House Reunion Festival' 6. i 7. lipnja. Sve što trebate napraviti je složiti svoj mix, uplodati ga na 'net' ili neki od servisa za slušanje glazbe, poslati i sakupljati lajkove. Prijavite se ovdje

Uz facebook lajkove, koji su samo jedan od kriterija za odabir kandidata, među ostalim će se ocjenjivati i tehnička izvedba, te stilovi miksanja. Pet najboljih 31. svibnja sudjeluje na predavanju DJ Akademije gdje će se predstaviti i dokazati miksajući uživo pred žirijem u kojem će biti Damir Ludvig, Matija Lovrec, Ivan Pavlinić, Tomislav Sviben i Josip Ćurković, predavači Akademije.

Dvoje najboljih nastupiti će uz bok Davida Moralesa, Viktorie Metzker i ostalih na 'West House Reunion Festivalu' 6. i 7. lipnja.

Ulaznice za festival su u prodaji, a kupiti ih možete putem sustava eventim.hr i ticketshop.hr. Cijena ulaznice je samo 120,00kn. Za svaku kupljenju ulaznicu za subotu 07.06., gratis dobivate ulaznicu za prvi festivalski dan 06.06.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop