Skip to main content

NearME – novi ljetni festival u Čakovcu

U Čakovcu (Međimurju) se po prvi put održava elektronički NearME festival 24. i 25. lipnja.

Piše: 


Festival će ugostiti svjetska glazbena imena kao što su Dannic, Klingande + Arnold Sax ( live saxophone ), Plastik Funk, 2Elements vs. Beat Kat, Mikael Weermets, Pinao uz podršku jakih lokalnih DJ-eva: Alan & Luksi, Deeg, E-Base, Ferry Van Hreen, G-Basse, Tixmo, Smuky, Sasha Mikac, Pintha, Nicola Moreno.

Program počinje u 20:00 i završava u 5:00 sati u jutro na lokaciji pomoćnog igrališta gradskog stadiona Mladost na adresi Športska 2, Čakovec. Ulaznice se prodaju preko Eventima, te uskoro kreće prodaja i na prodajnim mjestima. Trenutno se karte prodaju po jeftinijim cijenama i njihov broj je ograničen.
Zainteresirani mogu birati između tri vrste ulaznica:

FESTVALSKA ULAZNICA – stajanje
FAN PIT ZONE
DIAMOND VIP.

Svaka ulaznica može se kupiti za jedan, odnosno dva dana. Samo DIAMOND VIP ulaznica uključuje besplatan parking. U svim zonama bit će ugostiteljska ponuda hrane i pića te svaka zona ima zaseban ulaz. FAN PIT ZONE je posebno odijeljeni prostor za fanove koji se nalazi do same bine. DIAMOND VIP ulaznicom posjetitelji imaju pravo na VIP parkiralište, smješteni su na povišenoj platformi do bine s barskim stolovima i imaju besplatnu konzumaciju hrane i pića.

U neposrednoj blizini stadiona organiziran je kamp te parkiralište uz naplatu. Kamp će uključivati tuševe i WC. Posjetitelji mogu očekivati veliku produkciju zvuka, videa i rasvjete. Sve će to još više upotpuniti LED ekrani, laser show i atraktivne plesačice.

Naravno sve novosti i zamiljivosti mogu se pratiti na:
Facebook: https://www.facebook.com/nearmefestival
Instagram: https://www.instagram.com/nearmefestival
Twitter: https://twitter.com/nearmefestival
Official website: https://nearmefestival.com/

sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop