Skip to main content

Njemačka majstorica na bini Sonusa!

Isprepleteš li šest savršenih krugova oko iste osi u središtu procvate sonorni cvijet života, pa ga tada uzmeš, otisneš na promice i učiniš simbolom Sonusa.

 
Simboli su oni koji uhvate esenciju pojma koji predstavljaš, a ovdje stojimo za ljubav, glazbu, otvoreno ljetno nebo i otvorena srca spremna na za avanture pod zrćkim nebom. Tako se festival koji se smješta među globalnu dekadu najboljih audiofilnih mjesta za čekanje ljetnih zora prelijeva zvučnim od 21. do 25. kolovoza. 

 
Pet dana i noći na podijima će do krajnjih granica pogurati kosti, tetive i meso pod paskom 70-ak internacionalnih imena na lokacijama priobalnih punktova Papaye, Kalypsa i Aquariusa, a s nama je i jedna dama s plodne njemačke hranjive glazbene podloge, tINI.
 
Nije potrajalo dugo dok se mlada talentirana, Amorovom strelicom techna i housea pogođena, tINI nije probila iz anonimnosti. Mlada dama iz Munchena već sa 7 godina ugrabila je u ruke bubnjarske palice i zatim je pažnju privukao bratov Atari. Prve DJ avanture pratili su underground hip-hop i rap, no kako je učila sve više fokus polako klizi prema elektroničkoj strani spektra, da bi danas poštu primala na križanju avenije housea i techna.

 
Klubska glazbena inicijacija bila je 2003., a 2008. donosi sjedanje za obiteljske stolove Desolata i Artist Alfie obitelji nakon što je zapela za uho Loco Diceu. Ispod zaigranih kovrča stoje inteligentne oči sposobne žene koja jednako lako stavi sebe u pozadinu ne bili zagrijala prostoriju za kolege ili eksplodira u glavnom vremenskom slotu. Ovo joj je priskrbilo rezidencije u Ushuaia klubu, na "Fuse " eventima, u talijanskom Cocoricu kao i mjesto redovne podrške Marcu Caroli na globalnoj turneji predstavljanja albuma. 
 
Za sve detalje onoga što Sonus jest klizni dakle na službene stranice, istraži što ti je drago, a ako si se baš namjerio na trpanje karata u džep nakon kojeg slijedi uzbuđeno grljenje sebe samoga pred ogledalom skok na Croatia Tickets.

 
Želimo vam dugo, toplo, sretno ljeto! Istražite svaku avanturu koju možete, bacite budilice u smeće, otvorite uši i oči, pacajte se pod suncem, poderite podije! Neka su noći vruće, a u čašama zvekeće led u ritmu beata! Dobrodošli na Sonus!
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2