Skip to main content
  • alt
  • 13.05.2014.

Nova imena Moondance Festivala

Moondance Festival otkrio je tri nova headlinera te tri izvođača koji će zagrijati publiku prije glavnih gostiju festivala.

 

Listu novih imena predvodi DJ Rush (Kne’ Deep / Chicago),  jedan  od najpoznatijih techno DJ –eva i definitivno mamac za sve ljubitelje  energičnijeg techno zvuka. Iako skroman rastom od 1.96 m 🙂 mnogi ga svrstavaju u najveće techno DJ-eve  današnjice zbog nevjerojatne karizme kao i komunikacije s publikom. Rush će nastupiti kao jedan od headlinera prvog dana festivala na stadionu Batarija.

{youtube}jSfY4t8Fv9s{/youtube}

Škotski house / techhouse duo Silicone Soul (Darkroom Dubs / Glasgow) nakon dugo vremena vraća se na Jadran,  ovaj put u kulu Kamerlengo. Headlineri drugog dana festivala pokazat će zašto su njihovi setovi i dan-danas jedni od najplesnijih na sceni. Svojim labelom Darkroom Dubs pomiču granice underground housea u neke nove, neistražene sonične prostore.

{youtube}R0p8up-kIdk{/youtube}

DJ i producentski virtuoz Funk D’Void (Soma / Glasgow) s adresom u Barceloni, vlasnik nekih od najpoznatijih techno klasika još je jedan izvođač koji će braniti boje Škotske. Funk nije nepoznat gost hrvatskoj publici. Dapače, još od kraja 90-ih svojim legendarnim setovima rasplesavao je plesne podije širom zemlje. Čast nam je ugostiti jednog od najplodnijih autora elektroničke plesne glazbe.{youtube}FdLEa1GUn10{/youtube}

DJ, novinar i kroničar klupskog života Barcelone  Mark J. (Deep Tech / Barcelona) donijet će nam dašak noćnog života jednog od najvrelijih europskih gradova. Njegovi setovi su energični i spontani, idealni za ljetnu pozornicu Moondancea.  Dean Miličević (Titzero Rec / Bg) jedan je od najpoznatijih DJ-eva i producenata s ovih područja. Njegova nova ploča u suradnji s DJ Rushom spoj je housea i techna s acid elementima i sugestivnim Rushovim vokalom.

{youtube}hPmMzSG4Cao{/youtube}

Speedy (Lucky Records / Bg) beogradski je  DJ i producent novije generacija čiji je konstanatan uspon zadnjih nekoliko godina evidenatan. Uz to Speedy je i jedan od najmarljivijih promotora koji čini beogradsku scenu jednom od najzanimljivijih.  Treća objava izvođača će biti do početka srpnja.

Nakon što su rane ulaznice po promotivnoj cijeni od 99 kuna planule u samo nekoliko dana od danas su u prodaji regularne festivalske ulaznice po posebnoj cijeni za državljane Hrvatske i okolnih zemalja po cijeni od 149 kunan putem online servisa www.entrio.hr te njihovih poslovnica (www.entrio.hr/outlets). Današnja objava je samo dio programa i atraktivnosti koje ćemo u cijelosti predstaviti do početka ljeta.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2