Skip to main content
  • alt
  • 15.09.2015.

Novi festival u Kninu!

Kraljevi, bili oni vladari savane, s žezlom u ruci ili imali zavidnu kokoticu crnu kao noć i vrlo gibak kuk, su oni koji vladaju.

 
Neki će reći da je kralj samo marioneta, simbolička vladarska figura ili kraljičin suputnik u šahu i da je mnogo bolje vući konce iz sjene no ipak ako vam je oko ikada u 90-ima kliznulo na Smiješnu stranu povijesti zasigurno vam nije promakla rečenica Mela Brooksa: “It’s good to be the king!”

alt

 
S ovim imenom u Kninu niče jedan sasvim svježi novi glazbeni izdanak King Festa. Prvi puta ikad na inauguraciji zvučnici će oderati 25. i 26. rujna. Uz hip-hop, rock i metal, ekipa se potrudila organizirati i finu elektroničku postavu i posebnu pažnju posvetiti mladima koji tek pišu svoje stranice. Tako će se ovdje zateći lokalni izvođači DJ MK, DJ Tola, Dj Crnac, te Dj Kova. Iz Šibenika nam pak dolaze DJ Mika, IP SOUND, DJ Chuby, HARMONIC MOTION, Edy C, DJ MC Machonni, te iz Zadra DJ Butters.
 
Tako da sakupi svoje, dođi na Vedro polje, ubaci 30 kn za jednodnevni i 50 kn za dvodnevni upad i uživaj! Za još infa skok na Facebook stranicu i na službeni event i dobro nam došli na kninsko glazbeno kraljevanje!
 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk