Skip to main content

Objavljeni datumi i pred-registracija za Moondance!

Da živiš tisućljećima ranije no što ti je www.omogućio da ovo čitaš gledao bi visoko gore i smišljao mitove i božanske intervencije da objasniš veliko svjetlo lice koje se u pravilnim razmacima pokazuje i skriva.

 
Da si sasvim nastrojen dječačkom snu astronautizma i kao odrastao, želio bi po njemu hodati, da radiš natalne karte priznao bi njegov nezanemariv utjecaj na sudbine, da je dio "logija" kraj "astro" zamijenjen sufiksom "nomija" buljio bi u njega kroz teleskop s onim sjajem u očima koje može imati samo ultimativni geek. Kao fizičar ili matematičar računao bi orbite i obujme, razmatrao misteriju gravitacije, kao šaman žrtvovao koze da ga udoborovoljiš, a kao netko tko je popio previše tekile na kampiranju skinuo se gol i zavijao na njega u manifestaciji potpune slobode, odsutne na gradskim ulicama.

 
Sve to i mnogo više inspirativna je muza pjesama, filmova, praznovjerja, priča i fokalna točka ljubavnika zaglavljenih na suprotnim polutkama planeta. Možda ne možeš baciti laso oko Mjeseca i privući ga svojoj voljenoj kao George u "It's a beautiful life" no nije ni važno, Mjesec izlazi samo za tebe nad trogirsku tvrđavu i ovoga ljeta. I dok se Kamerlengo ljeska uz mekane sjene i Mjesečina i strobo ti u stereu grle zjenicu a struja pumpa zvučnicima, na tri noći sve je moguće. Po neobičnim naličjima slobode ekspresije i glazbe nazvani, Moondance festival te tako pod svoje krilo poziva od 10 do 12 kolovoza, a sasvim svježe su ti dostupne ekstremne ranograbilice, ako si kojim slučajem već sada siguran da je za tebe Moondance nepopustljivo iskustvo.
 
Dobitnik Ambasadorove nagrade za najbolji hrvatski festival, onaj koji Peru Fullhousea kao srebrnu liju elektroničkog fura u pozadini organizacije, kojeg Forbes naziva jednim od najboljih europskih festivala i čiju lokaciju hvale The Spaces i Pulse Radio te poziva da si udariš pred-registraciju ovdje i uštediš 60% od pune cijene upada za tri dana techna u srednjovjekovnoj utvrdi.

 
Registracija ti je svakako opcionalna i ne nužna, no samo oni koji se registriraju dobit će priliku za kupnju limitirane serije extra povoljnih upada. No da ne bereš brigu procedura je jednostavna. Upišeš podatak simo, podatak tamo, podijeliš s ekipom na FB da ideš na Moondance i upisan si za priliku da debelo uštediš na putu za trogirsku avanturu. Lineup pitaš? Šuška se da samo što nije, no za detaljni info baci oko povremeno na službenu stranicu Moondance Festivala ovdje.
 
Pripremi se dostojno, digni noćas oči prema svodu i poželi želju (da, svakako, ta želja može biti i da dobiješ 60% jeftiniji upad).
brejcha 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop