Skip to main content
  • sonus festival
  • 3.09.2013.

Odličan uspjeh prvog izdanja Sonus festivala

Dojmovi su se slegli i organizatori su nam javili kako je i više nego uspješno završilo prvo izdanje Sonus festivala na otoku Pagu.

Naslovna foto

sonus festival
 
Iako izvan sezone, u kasnom kolovozu, plaža Zrće, klubovi Papaya i Kalypso te boat partyji bili su puni. Više od 5 000 posjetitelja iz čak 36 zemalja svijeta te veliki broj lokalnih posjetitelja uživali su u najkvalitetnijoj underground elektronskoj glazbi punih pet dana i četiri noći.
Usprkos olujnom nevremenu koje je zahvatilo Pag u subotu navečer, te zdravstvenim problemima zbog kojih je Luciano morao otkazati nekoliko nastupa na Ibizi i dolazak na festival, atmosfera je bila prema riječima posjetitelja – “nezaboravna!”.

{youtube}G92WHo4jgOg{/youtube}

 
Uz nastup više od 40 DJ-eva, teško je izdvojiti tko je priredio najbolju zabavu. Main stage smješten u Papayi ugostio je velikane Ricarda Villalobosa, Loco Dicea, Chrisa Liebinga, Setha Troxlera, Nicka Curlyja, DJ Sneaka i druge. Manji stage u Papayi bio je mjesto odvijanja dnevnih partyja gdje su uz bazen i lijepo vrijeme gomilu rasplesali Pan-Pot, Cassy i Davide Squillace. U klubu Kalypso bio je manji, intimniji stage gdje su svirali Matthias Tanzmann, Petar Dundov, Valentino Kanzyani, Mathias Kaden i mnogi drugi, te tINI koja je oduševila publiku na afterpartyju. Tijekom festivala bilo je čak šest boat partyja s različitim izvođačima  gdje su posjetitelji mogli uživati u kombinaciji prelijepog mora, zalaska sunca i odlične glazbe.

{youtube}XxYucgCa3ws{/youtube}

 
Festival je završio afterpartyjem u Kalypsu na kojem teška kiša, koja je to jutro padala i natjerala organizatore da drže kišobrane iznad DJ-eva, nije zaustavila Sonju Moonear, Zipa i Binha da prema riječima posjetitelja “..odsviraju možda najbolji set ikad”.

{youtube}WQf0liFOAfg{/youtube}

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk