Skip to main content
  • alt
  • 21.05.2015.

Outlook boat partyji

Velika eksplozija koja će zaključiti divno, toplo i rasplesano ljeto 2015. upravo je Outlook festival koji će se održati od 2. do 6. rujna.

 
No kakav bi to bio party za ispraćaj ljeta da ne uključuje i bezbrižno plutanje prekrasnim kristalnim vodama Jadrana. Daleko na pučini, jašući val u ritmu beata, možeš urlati dok ne podereš glasnice.
 
Podno savršeno plavog dnevnog neba i zvijezdama posipanih noći brodovi će se otisnuti daleko na horizont predvođeni zvucima najboljih labela, klupskih večeri i kolektiva.

alt

 
Outlook je u svoje ljetne avanture već inkorporirao umjetnike s čitavog spektra žanrova kao što su dub, reggae, hip-hop, drum ‘n’ 
bass, garage, grime, dubstep, house, techno i electronica, a tvoje plutajuće plesne manevre na otvorenom moru će ovoga rujna predvoditi Swamp 81, Just Jam, Renegade Hardware, High Focus Records, Channel One Sound, Deep Medi, Reggae Roast, Norman Jay's Good Times, Butterz, Exit Records, Critical Sound, Congo Natty…
 
 

U četvrtak, 3. rujna, na brodovima će se zateći Walk n Skank s Mungo's HIFI, Danny T & Tradesman, Charlie P, SR Wilson i Stalawa Sound, dok će na Zed Bias Boss Boatu domaćin biti Zed s Klose One i Clauseom Fussom koji će premostiti jaz housea i garagea. Noisia Invite brod će se njihati uz zvuke b2b setova drum and bassa s Noisiom, The Upbeatsima, Hybrisom and Fre4knc-om.

alt

 
Petak, 4. rujna, je vrijeme za Hot Wuk boat party na kojem za kormilo staje The Heatwave i Critical Sounds predstavljajući Kasru B2B Foreign 
Concept, Enei B2B Emperor, Ivy Lab B2B Hyroglyfics i Mantmasta. Butterz crew pak na debelo mažu grime s Elijahom i Skilliamom uz goste Newhama Generalsa, P Moneya, Flava D-a i Spookyja. Tu su i Subdub s Iration Steppas, OBF feat Shanti D i Kingston Hifi 12 u suradnji s vokalnom legendom dancehalla Shineheadom.
 
U subotu se outlookčani pak druže s ekipom kao što su Youngsta, Icicle, Truth and Skittles, Exit with Dbridge, Skeptical, SP:MC, Fixate, Fracture, GQ & SP:MC, dok trostruka suradnja Keepin’ It Grimey x King Original x Bluku Music predstavlja svoj lineup. Ovdje će se zateći present Newham Generals, P Money, Logan Sama, JJ i Jammz, dok se Adrian Sherwood & Pinch udružuju za ON-U Sound x Tectonic boat party s Distance & Ishan Soundom.

alt

 
Nedjelju, 6. rujna, preuzma Toddla T s gostima Mellom Dee & Chimpom. Dispatch VS Symmetry kao posebnog gosta predstavlja Goldiea uz domaćine labela Ant TC1-a & Breaka s Kyom & MC Visionobijem. I naposlijetku nas očekuje jedan od najvećih boat partyja festiva, Congo Natty & Friends, na kojem će se smjestiti Congo Dubz & Tenor Fly, Chopstick Dubplate i DJ Ron.
 
Kako god, površina Jadrana će vibrirati ovoga ljeta a za detalje, još infa i ulaznice skokni na službene stranice ili pak klikni na dezigniranu kućicu ponešto niže na kojoj se fino ugnijezdila riječ "Ulaznice". Uživajte i mirno vam more dragi naši!
 

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk