Skip to main content
  • Dimitri from Paris
  • 11.08.2011.

Ove subote zagrijavanje za nastup Dimitri from Paris

S nestrpljenjem se isčekuje premijerni dolazak Dimitri from Paris u Hrvatsku i to u sklopu prvog umaškog open air festivala, San Pellegrino Beach Festivala. Zagrijavanje počinje već ove subote u Beach Clubu Macumba.

Naslovna foto

Dimitri from Paris

Smješten na 8000 m/2, Beach Club Marumba slovi kao centar after beach partija u Istri, smješten u novigradskom turističkom naselju Mareda. S početkom u 22h svojom selekcijom će vas zabavljati DJ Ello i DJ Easy Agent, te vam na najbolji način predstaviti ono što nas očekuje 19. i 20. kolovoza u Umagu na San Pellegrino Beach Festivalu. 

Uz glavnu zvijezdu ovog dvodnevnog festivala, Dimitri from Paris, pažnju svakako treba obratiti i na live izvođače poput britanskog soul & funk dueta Smoove + Turrell, grčkog house i breakbeat benda TimeWarp inc. te 12-ero člani bend Dogo Argentino iz Osijeka. Iz DJ programa treba izdvojiti house DJa, producenta i remiksera Jamie Lewisa, ali i izvođače Bad Monkeys, Zamali, E-Base, DJ Umbo, Funky Destination, DJ Ello, te  "the soulmana" Jakšu Jordesa.

Ulaznice po cijeni od 230kn za dvodnevnu i 130kn za jednodnevnu možete kupiti u sustavu Eventima, a kako čuje na prepartiju će se dijeliti određena količina besplatno. Ako ste u Istri definitivno morate posjetiti San Pellegrino Beach Festival koji u svom prvom izdanju predstavlja ”the one and only" Dimitri from Paris!

Facebook event

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2