Skip to main content
  • alt
  • 30.07.2015.

P.A.C.O. za posljednji dan Korkyralisa!

Samo nas još nekoliko podizanja i spuštanja Sunca dijeli od početka korčulanske glazbene avanture Korkyralis festivala.

 
Ovo elektronikom nakrcano mjesto bez briga posvetit će razdoblje od 2. do 13. kolovoza ničemu drugome do lutanju hedonističkim poljanama zvuka, hrane i soli na koži.
 
Uz fini debeli postav internacionalaca na korčulansko tlo stiže još jedan Nijemac. P.A.C.O. i njegov šešir prošli su svašta, iskusili raznolike zvučne krajolike na svojim putovanjima, bilo u samostalnim istraživanjima ili kao dio Kittball Records obitelji.

alt

 
Zaljubljen u elektroniku od malena, ovaj momak iz Dortmunda ima nevjerojatnu sposobnost spojiti stare trake za dušu i onda iz šešira iščupati neku novu stvar koja ti rastegne vilicu do poda.
 
P.A.C.O. je svoju braću po ritmu našao u njemačkom dvojcu Tube & Berger u čijem studiju često visi i koji će se također zateći iza pulta Korkyralisa. Kao rezultat toplog prijateljstva nastao je i njegov prvi vlastiti EP “Greyjoy” iz 2014. Uvijek emocionalnim uhom osluškujući što funkcionira na flooru miješa i klizi trakama poput nepredvidivog kameleona ritma, ali uvijek u potpunosti svoj.
 
Na Korkyralis plesnjaku našeg njemačkog gosta moći ćete uhvatiti 12. kolovoza na After Beach partyju.

alt

 
Korčula samo što nije spremna! Uživajte u svemu lijepom što život nudi!
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2