Skip to main content

Paul Kalkbrenner i Hardwell prve zvijezde Exita!

Njemački techno producent Paul Kalkbrenner nedavno je nastupio pred pola milijuna ljudi ispred Brandenburških vrata, potvrdivši status jedne od najvećih zvijezda današnjice.

Piše: 


Paul će obilježiti otvaranje festivala 6. srpnja, ali završni veliki party, po uzoru na prošlogodišnji nastup Davida Guette, na glavnoj pozornici napravit će čovjek koji je posljednjih pet godina jedan od vodeća tri svjetska DJ-a, od čega prvoplasirani čak dvije godine uzastopno – Hardwell. U četvrtak, 6. srpnja na "Main" dolazi i trio koji predvodi Alan Walker, autor hitova "Faded", "Alone", "Sing Me To Sleep" i drugih koji u zbiru dostižu dvije milijarde YouTube pregleda.
{youtube}d1jnOZTjGgQ{/youtube}

Subota na Areni uvijek predstavlja najveće hitmakere, a prvi u nizu je Duke Dumont, čiji su ljetne himne "Ocean Drive" i "I Got You" osvojile prva mjesta top lista uz nominaciju za Grammy! Ove godine stiže i Robin Schulz, i to sa "Shed A Light", novim hitom u odnosu na prošlo ljeto kada ga je iznenadna bolest spriječila da doživi magiju EXIT Dance Arene i podijeli s publikom neke od najvećih hitova prethodnih godina – "Sugar", "Prayer in the C", "Headlights" i druge! Njima će se pridružiti i mlada francuska zvijezda Kungs, čiji je megahit "This Girl" na "Shazam – Hall of Fame" listi iza sebe ostavio i hitove kao što su "Happy" od Pharrella ili "Chandelier" od Sie! Baš kao što se prošlog ljeta na Areni dogodio svojevrsni "Techno All Stars", ove godine već u prvoj grupi izvođača događa se pravi "House All Stars" jer pored Dumonta, dolaze i ostali trenutno najtraženiji predstavnici ovog žanra na planeti: Jamie Jones, Hot Since 82 i Black Coffee! Iste noći s Kalkbrennerom, o prizoru prepune Arene, koji svakog izvođača ostavlja bez riječi, ovog ljeta svjedočit će još jedan Nijemac čiji je nastup uživo postao prava globalna senzacija – Recondite!
{youtube}EU1SaAun2r0{/youtube}
 
S jednom kartom na četiri festivala EXIT Ljeta ljubavi 2017!
EXIT tim ove godine spaja čak četiri festivala u regiji u jedinstveno EXIT Ljeto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, novi festival u Istri koji će se 26. i 27. svibnja održati u gradu Umagu, a već su potvrđeni The Prodigy, Dubioza kolektiv i Urban&4. Sljedeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. lipnja, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. srpnja, slijedi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. srpnja! U akciji "1 karta = 4 festivala", koja će zbog velikog broja molbi fanovi biti produžena još do 30. siječnja, svi kupci ulaznice za EXIT po cijeni od 439 kn, na poklon dobit će i ulaz na ostala tri festivala, uz registraciju putem stranice exitfest.org od 1. do 28. veljače! Više informacija o ulaznicama na www.exitfest.org.
{youtube}FfnynPSj0LM{/youtube}

disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 2