Skip to main content
  • alt
  • 30.07.2015.

Pet dana Stereoforesta u Kalypsu

Preuređeni, u okolinu integrirani Kalypso, u žiži ljeta donosi nove vijesti. Dobre stvari su one koje te čine sretnim, a još je bolje ako se te stvari odvijaju u stereu.

 
Stereoforest festival je tako prvo festivalsko ostvarenje koje klub Kalypso postavlja u potpunosti u svojoj vlastitoj organizaciji i održat će se od 2. do 6. kolovoza.
 
Kao rezidenti stižu velika imena globalnih floorova R3hab, Dimitri Vangelis & Wyman, Deorro, Justin Prime, Marien Baker, Sam Feldt, Danny Wade, B Jones, a tu su i Joe 2 Shine i DJ Daisy s domaće EDM scene, kao i resident DJ kluba Kalypso, apsolutno sjajan Bronxwon

alt

 
No na program festivala su se ugnijezdili i dodaci kao što su već spomenuti show koji slavi glazbu i tijela GOA – Garden of Art, zatim onaj koji liječi bojama i nesputanošću, Color Sensation, kao i Arcadia Delight
 
U nedjelju festival započinje nastupom nizozemskih prstiju R3haba kojeg ste mogli uloviti u suradnjama s Evom Simmons, Ritom Orom i Calvinom Harrisom.
 
Ponedjeljak nastavlja i dalje svoju tradiciju GOA spektakala na kojima će ovoga puta nastupiti Dimitri Vangelis i Wyman uz izvođače na visećem hula-hupu i svili i plesaćice jedanko vruće kao i show s plamenim jezicima koji će prirediti.

alt

 
U utorak je, po uzoru na daleki indijski kontinent, vrijeme za festival boja Colour Sensation. Hippie prah u svim bojama duginog spektra padat će po glavama željnim užitka sve do sitnih sati. Nikada se nećeš u apartman vratiti prekrasnije musav no ove noći.
 
4. kolovoza je vrijeme za nastup Justina Primea a također je vrijeme i za tradicionalno praćankanje u planinama bijele pjene na Foam Pool Partyju. 5. kolovoza ćemo dočekati Marien Baker, a 6. kolovoza tradicionalni part Kalypsa koji se odvija svakog utorka i četvrtka, Arcadia Delight, koji uz deep i vocal house, lagane koktele i zalazak sunca priziva reminiscencije modernih varijanti Rajskoga Vrta. Mi ne izbacujemo poradi jabuka. Ovoga istoga dana slijedi i službeno zatvaranje Stereoforesta uz mexičko-američki beat Deorroa.
 
Po ulaznice klizni na Entrio i dođi, pleši i uživaj s nama!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk