Skip to main content
  • alt
  • 23.04.2014.

Prva imena Electrobeacha

Polagano se popunjava popis izvođača premijernog izdanja  festivala Electrobeach koji će se održati u klubu Papaya.

 
Electrobeach je jedan od najpopularnijih ljetnih festivala kojeg svake godine pohodi preko 40 000 posjetitelja iz cijelog svijeta, a Hrvatska je inače prva zemlja koja je dobila vlastitu inačicu, a kako sve to izgleda doznat ćemo 4. kolovoza kada festival počinje  te će potrajati do 8. kolovoza.
{youtube}LH3Zea0T1nU{/youtube}
 
I dok su za prva dva dana festivala, 4. i 8. kolovoza, izvođači još neznani, 6. kolovoza u Papayi će premijerno nastupiti  dvojac VINAI, odnosno braća Alessandro i  Andrea Vinai. Njih dvojica do 2011. godine  vodili su zasebne karijere,  ali tada udružiše snage te započeše i više negoli uspješnu zajedničku karijeru.  “Hands Up” njihova je uspješnica iz 2013. koju su u svoje setove uvrstili Tiesto, Showtek, DVBBS, MAKJ, Nari & Milani, Deorro, Quintino, Deniz Koyu, Danny Avila i mnogi drugi. Ove su godine potpisali za Spinnin’  Records i zajedno s  kanadskim dvojcem DVBBS  izdali “Raveology”, traku za koju mnogi kažu kako će biti himna brojnih partyja ovog ljeta.
{youtube}6dYx00KFA_A{/youtube}
 
Dan kasnije, 7. kolovoza, u Papayu stiže Bingo Players, projekt koji nakon smrti jednog od članova, Paula Baumera, vodi Maarten Hoogstraten. Dvojac Bingo Players najpoznatiji su po svom singlu broj 1, “Rattle”. Traka je prvotno objavljena u 2011. godini i bila je u Top 40 ljestvicama Nizozemske, Francuske, Švedske i Danske. U 2013. godine remake trake doživljava još veći uspjeh i postaje brojom 1 u Velikoj Britaniji te ulazi među top 10 ljestvica u Njemačkoj, Austriji, Francuskoj i u Australiji. Tijekom karijere svirali su na svim većim svjetskim festivalima poput Tomorrowlanda, Ultra Music Festivala ili Electric Zooa.
{youtube}-LR1ONlQC7o{/youtube}
 
Nizozemski dvojac Sick Individuals zatvara festival 8. kolovoza.  Nizozemci Ray i Jim  prvi su EP “Spear” izdali lani, ali dotad su već  ostvarili suradnju s Dannicom, “Blueprint”, traku koja je odmah zasjela na prvo mjesto Beatportove ljestvice. Tu je i suradnja s Axwellom, “I AM”, niz obrada među kojima su i one i Aviciija i Davida Guette. 
{youtube}K21thvOCSds{/youtube}
 
Cijena festivalske ulaznice je 40 eura dok cijena VIP ulaznice iznosi 75 eura, a nabavite ih ovdje.  Sve ostale informacije potražite  na službenoj stranici Papaye.
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk