Skip to main content

Prva imena Sonus festivala 2017!

Bio si klinac ili klinceza u osnovnoj, radila se geometrija, a u pernici je bio sigurno smješten šestar i naravno da si pokušao sa savršenim kružnicama u jednom trenu nacrtati cvijet života negdje na zadnjim stranicama bilježnice bez crta.

 
Možda si još bojao prostore u njemu ili iskoristio šestar u plemenite svrhe pikanja gumice brisalice rupicama do neprepoznatljivosti. Danas ovaj geometrijski simbol stoji u svijesti za sasvim nešto drugo od dječačko/curačkih dangubljenja negdje u zadnjoj klupi, ali naznačuje istu slobodu i radost samo ovoga puta na soničnom spektru. Sedam kružnica isprepliće se stvarajući u svome središtu zvučni cvijet Sonusa koji je ujedno i Ambasadorov osvajač u kategoriji najtech festivala, na baš prvoj elektroničkoj dodijeli nagrada u Hrvatskoj ikada.
 
I Sonus je sada predškolarac, koji slavi pola desetljeća plesa, a u 2017., za pet dana, pet noći i mini jubilej pet godina postojanja, pijesak najrasplesanije domaće plaže, na otoku bure, janjetine i sira, preuzima od 20 do 24. kolovoza i to u svim klubovima koji ljube zrćku vodenu frontu.

 
Za prve vijesti s lineupa tako na horizont ljeta donose konjicu velikih pa su s nama Adam Beyer, Apollonia, Archie Hamilton, Binh, Chris Liebing, Dorian Paić, Enzo Siragusa, Fabio Florido, Hito, Jackmaster, Jamie Jones, Jesse Calosso, Joey Daniel, Joseph Capriati, Karotte, Leon, Loco Dice, Marco Carola, Meat, Monika Kruse, Nick Curly, Pan-Pot, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Richy Ahmes, Rødhåd, Sam Paganini, Seth Troxler, Shdw & Obscure Shape, Sonja Moonear, Tale of Us, The Martinez Brothers i Vril Live.
 
{youtube}_IER2LmCALQ{/youtube}
 
Ako si rana ptica, strašno pedantan i opesesivan s planiranjem logistike svoga ljetnog festivalskog vremena, karte si možeš zapikirati već sada po povlaštenim ranograbilica cijenama za 159 eura ili pak, za one koji su VIP-arenju nastrojeni, za 249 eura. Skokni na službene stranice Sonusa, istraži, zamaštaj si malo o žiži ljeta i nabrij se na Sonus. Nikada nije prerano početi se veseliti lijepim stvarima u životu.
 
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 desktop